wezsietatatooo
Fanka BB :)
W sumie zawsze 2-3 dni przed okresem endo wywalało mi brzuchMożliwe ale chociaż będziesz przyzwyczajona jak brzuszek zacznie być widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie zawsze 2-3 dni przed okresem endo wywalało mi brzuchMożliwe ale chociaż będziesz przyzwyczajona jak brzuszek zacznie być widać
Ja też przed okresem brzuch jak balon ale już nie mogę się doczekać, żeby było już widać te nasze balonikiW sumie zawsze 2-3 dni przed okresem endo wywalało mi brzuch
Myślę, że jak zrzucimy kurtki zimowe to coś już tam będzie widaćJa też przed okresem brzuch jak balon ale już nie mogę się doczekać, żeby było już widać te nasze baloniki
A ja w drugą stronę chudnę, bo jako rasowy słodyczocholik odrzuciło mi słodycze, na samą myśl mi niedobrze haha a jadłam ich kilogramami i wszystko się luźne robiDziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkę Jak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
Już się nie mogę doczekać tych obcisłych sukienek, o ile będzie mi dane przeżyć ten glow ciążowyMyślę, że jak zrzucimy kurtki zimowe to coś już tam będzie widać
oj mi na maxa też wywaliło brzuch... mam wrażenie, że ta macica się powiększa zdecydowanie. W sumie mam w nawyku też wciąganie brzucha, wiadomo i mimo to ciągle nie jest płaski tak jak przed ciążąDziewczyny, a tak z ciekawości, czy któraś odczuwa już dyskomfort w obcisłych spodniach? Założyłam jeansy do pracy i nie mogłam wytrzymać, cały dzień chodziłam z rozpiętymi spodniami, szczęście, że akurat miałam dłuższą marynarkę Jak zakładam materiałowe spodnie to pod spodem muszę mieć rajstopy bo jest mi zwyczajnie zimno i też mnie uciskają Dodam, że mam 165 cm i wyjściowo 53 kg, zawsze miałam płaski brzuch i już odczuwam, że niekiedy mi zwyczajnie ciasno. Może grubsze leginsy będą dobrym rozwiązaniem?
Najlepiej w tym samym labo robić bo może być badana różnymi urządzeniami. Nie wiem jak beta ale badalam progesteron w labo nr 1 i wynik był 11.6 ale norma dla kobiet w ciąży od 11 a w drugim labo 8.5 ale norma dla kobiet w ciąży od 2 Ponoć wszystko dobrze , a już stresa miałam że spada zamiast rosnąć.Dziewczyny a czy jak zrobię drugą betę z innego labo to coś mi to da czy i tak ciężko będzie coś wywnioskować ?
Ja właśnie pierwszą betę zrobiłam w labo gdzie na wyniki czeka się godziny 11 kolejnego dnia. I myślałam ze coś przyspieszę ale faktycznie lepiej poczekać i mieć pewny wynik.Najlepiej w tym samym labo robić bo może być badana różnymi urządzeniami. Nie wiem jak beta ale badalam progesteron w labo nr 1 i wynik był 11.6 ale norma dla kobiet w ciąży od 11 a w drugim labo 8.5 ale norma dla kobiet w ciąży od 2 Ponoć wszystko dobrze , a już stresa miałam że spada zamiast rosnąć.
Byłam dziś badać betę, pojechałam specjalnie 30km do labo gdzie robią na cito a się okazało ze już nie robią. Więc wyniki będą dopiero koło 20 :-(
Ja też tak trochę mam że odrzuciło mnie od słodyczy i w ogóle jakoś nie mam apetytu ale w dżinsach i tak mi niewygodnie. Lekarka mi dziś powiedziała że napięta dość macica jest może to z tego taki dyskomfort. Najgorzej czuję brzuch jak prowadzę auto.A ja w drugą stronę chudnę, bo jako rasowy słodyczocholik odrzuciło mi słodycze, na samą myśl mi niedobrze haha a jadłam ich kilogramami i wszystko się luźne robi