Witamy! I wielkie gratulacjeeeeCześć, witam się i ja. Kreski zobaczyłam 31.12 . Tak więc wrzesień jest nasz .
Przede wszystkim nudnych i spokojnych następnych 8msc!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy! I wielkie gratulacjeeeeCześć, witam się i ja. Kreski zobaczyłam 31.12 . Tak więc wrzesień jest nasz .
Większość z nas jest jeszcze przed pierwszą wizytą więc myślę że jeszcze nic nie przegapiłaśDziewczyny chyba nieśmiało mogę się wpisać chociaż jeszcze nic nie wiem, dziś poszłam na betę na własną rękę, wczoraj wieczorem zrobiłam test i odrazu 2 kreski, zapomniałam że nie dostałam okresu <nie wiem co mi się dzieje> i dopiero po 2 tygodniach się kapłam, to pewnie koniec 5 a początek 6 tyg. :O myślicie że lecieć do gina? tak mi głupio że tak późno się dowiedziałam
Dziewczyny chyba nieśmiało mogę się wpisać chociaż jeszcze nic nie wiem, dziś poszłam na betę na własną rękę, wczoraj wieczorem zrobiłam test i odrazu 2 kreski, zapomniałam że nie dostałam okresu <nie wiem co mi się dzieje> i dopiero po 2 tygodniach się kapłam, to pewnie koniec 5 a początek 6 tyg. :O myślicie że lecieć do gina? tak mi głupio że tak późno się dowiedziałam
2 grudnia, więc kalkulatory pokazują mi datę na 4 września, ale pewnie cc więc pewnie gdzieś końcem sierpnia jeżeli się wszystko ułoży.Większość z nas jest jeszcze przed pierwszą wizytą więc myślę że jeszcze nic nie przegapiłaś
A wiesz którego miałaś oststnią @?
Hej!Dziewczyny chyba nieśmiało mogę się wpisać chociaż jeszcze nic nie wiem, dziś poszłam na betę na własną rękę, wczoraj wieczorem zrobiłam test i odrazu 2 kreski, zapomniałam że nie dostałam okresu <nie wiem co mi się dzieje> i dopiero po 2 tygodniach się kapłam, to pewnie koniec 5 a początek 6 tyg. :O myślicie że lecieć do gina? tak mi głupio że tak późno się dowiedziałam
Dziękuję! Na razie jesteśmy z mężem w takim szoku, że nic nie ogarniamHej!
Hej nie musisz od razu lecieć do giną chyba ze masz takie zalecenia. Jeżeli pójdziesz w okolicach 7tc to możliwe ze zobaczysz już serduszko i założą Ci od razu kartę ciąży
Gratulacje!
To przy takiej dacie pewnie koniec tego tygodnia lub początek następnego byłby idealnym terminem ja wizytę2 grudnia, więc kalkulatory pokazują mi datę na 4 września, ale pewnie cc więc pewnie gdzieś końcem sierpnia jeżeli się wszystko ułoży.
Będę śledzić wszystkie 54 strony które przegapiłam dam wieczorem znać ile mi beta wyszła :O