Cześć Dziewczyny, czy mogłabym się tylko coś zapytać Jesteście świeżo po testowaniu w miarę możliwości, czy może pamiętacie jaki miałyście śluz po owulacji w tym szczęśliwym cyklu? Z góry dziękuję za podpowiedź i ogromnie gratuluję
reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Ja miałam suchoCześć Dziewczyny, czy mogłabym się tylko coś zapytać Jesteście świeżo po testowaniu w miarę możliwości, czy może pamiętacie jaki miałyście śluz po owulacji w tym szczęśliwym cyklu? Z góry dziękuję za podpowiedź i ogromnie gratuluję
holenderka92
u mnie bylo suchoCześć Dziewczyny, czy mogłabym się tylko coś zapytać Jesteście świeżo po testowaniu w miarę możliwości, czy może pamiętacie jaki miałyście śluz po owulacji w tym szczęśliwym cyklu? Z góry dziękuję za podpowiedź i ogromnie gratuluję
magda_lena85
Trzymaj się kochanaDziewczyny chciałam się z Wami pożegnać. Życzę Wam wszystkim najpiękniejszych najbliższych dni, szczęśliwego rozwiązania i ogólnie zdrówka. U mnie niestety poronienie. Ale tak łatwo nie odpuszczam będę się starać dalej. Proszę o wypisanie z listy na prywatną grupę. Pozdrawiam
ale to inaczej niż w poprzednich cyklach czy zawsze było sucho po owulacji ?Ja miałam sucho
a w innych cyklach było inaczej?u mnie bylo sucho
Lily2389
Okres suchości przed okresem to normalna faza, w innych podobnie ale nie zawsze tak samoa w innych cyklach było inaczej?
Anasta07
Tak samo jak zawsze, czyli suchoa w innych cyklach było inaczej?
reklama
Podziel się: