reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
Ja na chwile obecna mam CC 15 wrzesnia i mam nadzieje ze dotrzymam do tego terminu..Której z Was grozi cesarka ? Albo juz na pewno będzie mieć cesarkę? Mój mlody dalej nieobrocony a poród na 23go września ( według miesiączki) a według ostatnich dwóch usg termin na 13go.
Robisz jakieś ćwiczenia, żeby zachęcić go do obrotu? Czytalam o tym ostatnio, ale nie wiem na ile działa.Której z Was grozi cesarka ? Albo juz na pewno będzie mieć cesarkę? Mój mlody dalej nieobrocony a poród na 23go września ( według miesiączki) a według ostatnich dwóch usg termin na 13go.
Es.jot
Kochana gratuluję i życzę duuuuuzo zdrówkaHej kochane mamy 02.09.2021r 20:50 urodzilam siłami natury mój najpiękniejszy w życiu Skarb Antosie
Karola3030
Początkująca w BB
Ja dziś jestem po ktg.... Termin mam na 9 września ale nie mam żadnych skurczów, synio przez pół godziny poruszył się aż 72 razy... nie zanosi się chyba na poród w następnych dniach... Następne ktg w terminie... I zobaczymy...
Es.jot
Ooo wierzę, że masz stresik. ALE musisz myśleć że idziesz na spotkanie ze swoim największym skarbem ja strasznie się boje porodu naturalnego. Chyba będę musiała zgłosić się do psychiatry i chciałabym mieć CC... Wiem że to nie ejst tak o zachciało mi się i na życzenie mi zrobia. Tylko dziecwyzby ją się naprawdę boję tego ogromnego bóluJa ide na cc w poniedzialek. Pierwszy porod mialam naturalny ale byl powiklany, skonczyl sie kleszczowo i teraz mam zaplanowane ciecie. Juz zaczynam lapac stresik
reklama
MamaMalina30
Bardzo dziękujemyKochana gratuluję i życzę duuuuuzo zdrówka