reklama
RissRose
Fanka BB :)
Trzeba również zapisa dziecko do przychodni No i załatwić z niej pielęgniarkę położna z tego co mi się wydaje, jak coś jeszcze jest do załatwienia dajcie znać, bo ja też zielonaMamusie jakie formalności/papiery trzeba zgłosić po narodzeniu dziecka? Orientujecie się w tym wszystkim? Wiem że napewno trzeba zgłosić narodzenie dziecka ale co jeszcze?
Elodia
Ja bez amoniaku, dopiero raz farbowałam, 5cm odrostu w końcu trzeba bylo się pozbyć [emoji28] planuję w sierpniu jeszcze raz zafarbować, a potem następny raz to już po porodzie, też bez amoniaku ale już od jeszcze kolejnego farbowania wracam do amoniaku bo jednak farba z amoniakiem faktycznie lepiej trzyma.Farbujecie się w ciąży ? Jak tak to farbami z amoniakiem ? Bo ja już siły nie mam .... farbuje się farbami bez amoniaku, która po tygodniu mi schodzi i wybijają mi się siwe włosy na rudo... A nie wiem czy amoniak jest bezpieczny?
PaulinaMalina91
i zgłosić dziecko do ubezpieczenia w pracy jednego z rodzicowTrzeba również zapisa dziecko do przychodni No i załatwić z niej pielęgniarkę położna z tego co mi się wydaje, jak coś jeszcze jest do załatwienia dajcie znać, bo ja też zielona
Pytałam na początku ciąży lekarza, czy mogę się farbować. Powiedział, że nie Nie posłuchałam jednak, bo mam same siwe włosy na czubku głowy i nie wyobrażałam sobie tak chodzić 9 miesięcy. Dziewczyny z mojej rodziny normalnie się farbowały, tylko bez amoniaku właśnie i nic się dzieciom nie stało, żadne nie urodziło się rudeJa bez amoniaku, dopiero raz farbowałam, 5cm odrostu w końcu trzeba bylo się pozbyć [emoji28] planuję w sierpniu jeszcze raz zafarbować, a potem następny raz to już po porodzie, też bez amoniaku ale już od jeszcze kolejnego farbowania wracam do amoniaku bo jednak farba z amoniakiem faktycznie lepiej trzyma.
Ja używam Palette Intensive Color Cream w odcieniach brązu i mi się nie wypłukują tak szybko. Tylko rosną za szybko i moment mam 2 cm odrostu
RissRose
Ja farbowalam sie teraz Garnier Olia i masakra odrost mi się spłukał do rudego ( reszta wlosow ciemny brąz) no I oczywiście pełno siwych, tez mi wlosy bardzo szybko rosna teraz co oczywiście jest super sprawa. Widziałam teraz reklamę farby z loreala ponoc fajna bo ultra chłodny brąz wiec by mi rudy nie wybijał, no ale niestety ma amoniak i mam rozkmine w sumie czytam na Google, że amoniak to nic złego tylko żeby tak nie wdychać, no ale może wytrzymam juz, jeszcze niecałe 3 miesiące zostałyPytałam na początku ciąży lekarza, czy mogę się farbować. Powiedział, że nie Nie posłuchałam jednak, bo mam same siwe włosy na czubku głowy i nie wyobrażałam sobie tak chodzić 9 miesięcy. Dziewczyny z mojej rodziny normalnie się farbowały, tylko bez amoniaku właśnie i nic się dzieciom nie stało, żadne nie urodziło się rude
Ja używam Palette Intensive Color Cream w odcieniach brązu i mi się nie wypłukują tak szybko. Tylko rosną za szybko i moment mam 2 cm odrostu
Oli55
Ja w pierwszej ciąży farbowałam i teraz chyba już 3 razy farba z amoniakiemFarbujecie się w ciąży ? Jak tak to farbami z amoniakiem ? Bo ja już siły nie mam .... farbuje się farbami bez amoniaku, która po tygodniu mi schodzi i wybijają mi się siwe włosy na rudo... A nie wiem czy amoniak jest bezpieczny?
MamaMalina30
Ja farbuje jak zwykle Garnierem włosy więc tam chyba jest amoniak i nic się nie dzieje moja położna mi powiedziała zeb to jest błędne myślenie że nie można no bo skoro nie dostaje się do krwioobiegu to nie szkodzi dziecku, poza tym z domu nie powinnyśmy w takim razie też wychodzić bo spaliny bo w powietrzu są bakterie także co osoba to opiniaFarbujecie się w ciąży ? Jak tak to farbami z amoniakiem ? Bo ja już siły nie mam .... farbuje się farbami bez amoniaku, która po tygodniu mi schodzi i wybijają mi się siwe włosy na rudo... A nie wiem czy amoniak jest bezpieczny?
reklama