reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja też tak sądzę, ale niestety nie dałam rady tego pić, zaraz wymiotowałam.. Podobnie z miętą piszą, że się nie powinno a inni że można. Mi miętówka bardzo podchodzi i piję czasami. Pozdrawiam
również pije miętę na problemy z żołądkiem 😊 nie za często,ale jednak
Nie popadajmy w paranoje typu herbaty nie wolno,kawy nie wolno 😄

reklama
Hej dziewczyny! Czy ktoraś z wrzesniowych mam brala macmiror dopochwowo? Jestem w 12 tyg ciazy i dzis rano bylam na Izbie Przyjęc bo mialam plamienia i niby mam infekcje, na szczescie z maluszkiem wyszlo ze ok 😊 tak sie boje nowych lekow, bo i tak biore duphaston, acard i zastrzyki 🙁

Hej dziewczyny! Czy ktoraś z wrzesniowych mam brala macmiror dopochwowo? Jestem w 12 tyg ciazy i dzis rano bylam na Izbie Przyjęc bo mialam plamienia i niby mam infekcje, na szczescie z maluszkiem wyszlo ze ok 😊 tak sie boje nowych lekow, bo i tak biore duphaston, acard i zastrzyki 🙁
hej, ja brałam macmiror 12 tabletek na stan zapalny. Byłam wtedy w 9-10 tygodniu i wszystko ok.

Witam koleżanki! Ja już w 12+3 tygodnie... Czuję się o dziwo ciut lepiej.. Mijają mdłości i wymioty. Dziś byłam na USG 😌 na 80 procent rośnie mały ptaszek ☺😅 wszystko jest w porządku. A jak Wy się czujecie Drogie Wrześnióweczki? Pozdrawiam
hej! Byłam w środę (12+2) na USG i wszystko ok z maluszkiem. Na 80% córka będzie- stary oszalał 😂😅.

reklama
Już po. Wsio ok [emoji3059] NT 1,71, 59,1 mm co w sumie pokrywa się z terminem om, zatem termin zostaje 27 września. Dzidiz tak sie zajedwabiście wierciło że aż żal bylo badanie kończyć. Płci mi nie podał, bo cały czas w ruchu. Rączki, nóżki i kość nosowa na swoim miejscu. Łożysko wysoko na przedniej ścianie.
Najlepsze dziecko zrobilo prawie pod sam koniec. No dupką się obrócilo, zatem mam bardzo wstydliwe dziecko[emoji1787]

Do góry