reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Tak. Tyle ze zalozycielka kazala jeszcze sie wstrzymac bo to wiadomo w sumie poczatek ciazy i duzo moze sie zmienic(oby nie). Wiec czekam..ale mysle ze juz na koniec miesiaca na pewno powstanie prywatny watek [emoji3].
a z takiego wątku prywatnego nie można uciec? bo nie bardzo rozumiem czemu mamy z tym czekać. Ja bym wolała już mieć wątek prywatny a jak się komuś coś zmieni to przecież chyba można się z tego wypisać? Dziwne jak dla mnie podejście 🤔 Oczywiście wiem, że to nie od Ciebie zależy tylko tak ogólnie dziwna jakaś polityka na tym forum.

Tak. Tyle ze zalozycielka kazala jeszcze sie wstrzymac bo to wiadomo w sumie poczatek ciazy i duzo moze sie zmienic(oby nie). Wiec czekam..ale mysle ze juz na koniec miesiaca na pewno powstanie prywatny watek [emoji3].
Paulinko, może wrzuć wtedy przed otwarciem prywatnego listę samych nicków, żebyśmy wiedziały, że żadna chętna się nie zawieruszyła 8-)

a z takiego wątku prywatnego nie można uciec? bo nie bardzo rozumiem czemu mamy z tym czekać. Ja bym wolała już mieć wątek prywatny a jak się komuś coś zmieni to przecież chyba można się z tego wypisać? Dziwne jak dla mnie podejście [emoji848] Oczywiście wiem, że to nie od Ciebie zależy tylko tak ogólnie dziwna jakaś polityka na tym forum.

Bo żeby kogoś usunąć z wątku prywatnego trzeba pisać za każdym razem do głównej administratorki, więc to dla niej sporo pracy.

Na poprzednim forum wątek prywatny miałyśmy chyba dopiero po połówkowych, połowa dziewczyn z początku odpadła (nie z powodu jakiś przykrych historii tylko po prostu przestały się udzielać). I tu pewnie tez tak będzie, zreszta już części osób z początku tego wątku nie widzę.

A czy brwi henna mogę sobie zrobić w domu?? Często sama sobie robiłam brwi ale teraz się zastanawiam 🤔
Tak to jest przecież to samo co u kosmetyczki, ja chodzę do kogoś bo moje zdolności manualne pozostawiają wiele do życzenia, ale jakbym umiała to też sama bym robiła 😁

Chyba jeżeli się wybiera szkole rodzenia w szpitalu gdzie się rodzi to opłata jest jakaś symboliczna :) ja chętnie bym skorzystała chociaż w dzisiejszych czasach to tak na dwa razy i sporo szkół odbywa się w formie online
aaa chyba że to tak funkcjonuje 🤔 bo jak sprawdzałam opłaty za szkoły rodzenia w szpitalach to wychodzi od 400zł w górę. Chociaż ja sama jakoś nie do końca do tej szkoły jestem przekonana. Może na YT można znaleźć to samo.

Bo żeby kogoś usunąć z wątku prywatnego trzeba pisać za każdym razem do głównej administratorki, więc to dla niej sporo pracy.

Na poprzednim forum wątek prywatny miałyśmy chyba dopiero po połówkowych, połowa dziewczyn z początku odpadła (nie z powodu jakiś przykrych historii tylko po prostu przestały się udzielać). I tu pewnie tez tak będzie, zreszta już części osób z początku tego wątku nie widzę.
to prawda ja też zauważyłam, że sporo osób z początku wątku przestało się udzielać. Jeśli to rzeczywiście takie uciążliwe dla administratorki to teraz już rozumiem czemu zwleka z założeniem tego wątku.

reklama
Do góry