Moniuszka1
Fanka BB :)
Czy któraś z was też ma jutro wizyte?czy tylko ja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duuzo... wole lepszy wózek kupić
Albo lepiej by juz wyszedl chyba szpital prywatny
[/QUOTEA nie dziewczyny 12 tyg skończonych plus 1 to się zaczyna 2 trymestr wiecie co zgłupiałamNo właśnie, skończony 13 tydzień czy początek 13 to 2 trymestr?
Om. Mi w sumie gin nic nie powiedzial podczas usg na temat terminu wg usg [emoji848] wiem, dziwne to trochę ale cóż. Trzymam sie terminu z om caly czas. 26 mma kolejna wizytę, to sama się spytam o to. W ogóle, podczas wizyty mi powiedzial mniej wiecej wielkosc dziecka, i posłuchaliśmy serducha i to było wszystko.Jak mówisz, że jest 8+1 to bierzesz pod uwagę termin z on czy z usg. ? U mnie że 3 dni różnicy jest
A idź...raz jak mnie bolal kurewsko ząb, szlam na dentystyczną wieczorynkę, i dali mi tam wybór - albo rwiemy od razu, albo antybiotyk, i tak bedzie bolalo, po czym i tak rwiemy. Wybralam rwanie od rquz. Dostalam podwojną dawke zniecuzlenia, a i tak czulam wyraznie rwanie, to jest jak łamanie kosci na żywca [emoji3063] paskudne uczucie.Czyszczenia próchnicy bez znieczulenia też się nie boje, ale wynerwiania to bym sie na zywca nie podjęła [emoji23][emoji23]
Hormony, kochana, hormony..Coś tutaj nerwowo.ostatnio [emoji87]
Polska kraj absurdów [emoji1787]Hyhy u nas ponoć kasyna otwierają a restauracji nie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie bądź nie miła, jak sobie nie radzisz z opanowaniem się to przynajmniej nie rób tego na forum bo tu nie chcemy takiej atmosfery,Jak czujesz się obrażona, to może przestań korzystać z internetu, bo tu krażą różne opinie, które nie daj bóg Cię urażą.
Ja właśnie jadę na konserwach z ketchupemWjechała konserwa mięsna z chrzanem... Ludziee to jest danie nie do opisania, że ja nigdy wcześniej na to nie wpadłam
Cin cin free uwielbiam goJa dostałam bukiet róż puszke czerwonej coli a wieczorem zrobimy sobie kolację domowe wołowe burgery No i cin cina free mamy