reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Trzymajcie dziś za mnie kciuki, wizyta o 15:20, bardzo się boje, ostatnio lekarka nie była zadowolona z pęcherzyka, mowiła, że malutki. Ostatni tydzień mnie trochę przeczołgał jeśli chodzi o mdłości, zobaczymy 🥶
U mnie też tak było,moja mówiła że ciąża jest mała ale ponoć dlatego że miałam nieregularne miesiączki.Przez dłuższe cykle dzidzia wydaje się troche mniejsza niż powinna być.Tak mi to wytłumaczyła i w pierwszej ciąży miałam podobnie...

Ja jeszcze tydzień do wizyty. Weekend szybko zleciał bo byłam u rodziców. Czasami myślę o tym serduszku czy jeszcze bije. Wyobrażam sobie tą wizyte i jak to będzie. Staram się być spokojna no bo i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie, chociaż na pewno będzie przykro jeśli będzie źle. Jednak mam cicha nadzieję że pani powoe wszystko w porzadku

A w jaki sposób to przyrządzasz? Może bym spróbowała. Zwykły Kisiel odpada że względu na skrobie i wyrzut insuliny. Wtedy mam zjazd energetyczny i szybki spadek cukru
ziarna siemienia lnianego z 2 - 3 łyżki ki na pół litra wody na oko i gotujesz z 5minut zostawiasz do wystygnięcia i wtedy pijesz zimne na czczo j aoije na noc i rano

Hej! Kochana kciuki za wizytę, ja w przyszłym tygodniu dopiero [emoji2368] pochwal się później jak tam dzidzia [emoji3059]
U mnie dziś pierwsza wizyta o 16. I dobrze, bo kilka kropel krwi na bieliźnie. Wrocław zasypany, nie zawiozłam córki do żłobka bo nie mogłam samochodu otworzyć. Chciałam ją wziąć w wózek i autobusem a tu wózek w bagazniku[emoji85] dobrze, że moja mama przyjechała to siedzi z małą w salonie i mogę prowadzić lekcje online, bo inaczej by było kiepsko.

reklama
Dziewczyny, ja dalej walczę z bólem głowy, od piątku raz mocniej raz słabiej, głównie w skroniach..czy któraś miała takie dłuższe bóle? Bo ja sobie wkręcam najgorsze :( przed ciążą miałam podobno ale nie tak długo 😭

Do góry