reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja mam zły dzień dziś, nie dość że na polu ponuro to jeszcze ryczeć mi się chce nie wiem o co. Słaba jestem, chciałam się rozruszać poszłam do ogrodu drzewka poprzycinać ale nie dam rady. I jeszcze ciągle ten kwas i gorycz w gębie czuje ehhhh....
Ooo to Ty taka ogrodowa jestes? Dobrze wiedzieć 😁

reklama
Tak zaczęłam ostatnio myśleć o tym mleku surowym.. Ja w poprzedniej ciąży piłam mleko prosto od krowy i kozy surowe.. I nic mi nie było.. A tak mi takiego mleka brak :(

Ja mam zły dzień dziś, nie dość że na polu ponuro to jeszcze ryczeć mi się chce nie wiem o co. Słaba jestem, chciałam się rozruszać poszłam do ogrodu drzewka poprzycinać ale nie dam rady. I jeszcze ciągle ten kwas i gorycz w gębie czuje ehhhh....
Hyhy dla mnie za zimno na ogród 😂 i lenia mam 🤔 w tym roku nic sobie nie porobię chyba,chociaz może powoli nic na hop siup 🙄 a pomidory chce siać i paprykę itd.. I nie wiem czy już czy w mar u 🤔

Hyhy dla mnie za zimno na ogród 😂 i lenia mam 🤔 w tym roku nic sobie nie porobię chyba,chociaz może powoli nic na hop siup 🙄 a pomidory chce siać i paprykę itd.. I nie wiem czy już czy w mar u 🤔
Ja w marcu przeprowadzam się do swojego pierwszego domu i chce piwonie ale że mnie ogrodnik jak z koziej dupy.... Nasiona pomidorów kupilam i leżą mocy nabierają 🤣🤣

Przeraża mnie to właśnie że trochę ograniczona będę , od wiosny do jesieni w ogrodzie siedzę . Co zrobić .... załączyli mi się chyba moje zaburzenie adaptacyjne , ciężko mi wchodzą nowe rzeczy .

A chodzisz prywatnie czy na NFZ? Mój ginekolog podał mi do siebie numer telefonu, jak mi źle wyszły wyniki to wysłałam mu SMS, a on mi podał żeby zrobić jeszcze dodatkowe badanie i dać znać. Po tym dodatkowym wysłałam drugi raz i odpisał że są OK. Może też masz taką możliwość?
Chodzę prywatnie, ale jak dotąd nie pytałam czy byłaby taka opcja. Na następnej wizycie zapytam co robić w takich przypadkach.
Ja od zawsze biorę oddzielne b12 wit D.a teraz jeszcze foliowy . Foliowy I b12 biorę metylowe. Plus jakieś ciazowe z polski.
Chyba też zacznę suplementacje. Nie powinno zaszkodzić, a może pomoże.
🙂

reklama
Do góry