reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

mamie wychodzi taka swędząca wysypka koło ramion i na brzuchu, jakiś czas jej zajęło zanim się zorientowała, że to od cytryny 🙂
Ja tez pije wodę z cytryną, bo mi to pomaga na samopoczucie a nawet mdłości i nie chce nikogo straszyć, bo wiadomo, że alergie na choć co można złapać tylko po prostu napisałam żeby zachować umiar 😜
Niedawno znajoma nie mogła długo zdiagnozować alergii syna i okazało się że ma alergie na tuje w ogródku 😒
Kurde ja mam prawie na wszystko alergie. Po prostu biore tabletke raz dziennie bo nie dam rady unikać tylu rzeczy. Thuji moich bym tez nie wycieła 🤣 Obok mojej działki jest pole z zbożem na które tez mam alergie i przecież nic z tym nie zrobię. Teraz w ciąży nie biore tabletek. Nie wiem jak to będzie na wiosne ;) Moze sa jakies dla kobiet w ciąży oby ;)

reklama
Jest ciężko, ale to pod sercem mam małego wojownika ❤ tyle stresu, krwawień i plamień ile ze mną przechodzi to nasze, a maluszek dalej rośnie i dzielnie się trzyma! ✊🏻
Do 22 już coraz bliżej, jestem spokojniejsza, a do tego szpitala już za chiny nie pojadę

Z pewnością tak bedzie❤️ to forum to same magiczne historie ❤️

Jak kończyłam 9 grudnia 36 lat to do 8 grudnia lekarz pisał, że mam 35, bo zaokrągla w dół i nie wpisuje 35 lat i 11 miesięcy. Chociaż mi to nie przeszkadza akurat, nawet lepiej mi się patrzylo na takie odmłodzenie.
Wreszcie znalazlam kogoś kto ma urodziny w ten sam dzień 🤗

Przykro sie słucha o takich lekarzach😐. Zwłaszcza że teraz to potrzeba spokoju . Fasolek na pewno ma sie bardzo dobrze, tego sie trzymaj❤

przykro mi dziewczyny, które trafiły na takich „lekarzy”. W tym stanie powinni mieć większa cierpliwość i po ludzku być miłymi. Przecież stres nam nie służy.
Dzisiaj u mnie po raz pierwszy średnia nocka - budziłam się co godzinę, pęcherz dał się we znaki. Co do piersi - nie mam prawie żadnych boli, czasami coś tam na chwilkę zaboli. Troszeczkę może urosły, ale bomb póki co nie mam 🤣

Kurde ja mam prawie na wszystko alergie. Po prostu biore tabletke raz dziennie bo nie dam rady unikać tylu rzeczy. Thuji moich bym tez nie wycieła 🤣 Obok mojej działki jest pole z zbożem na które tez mam alergie i przecież nic z tym nie zrobię. Teraz w ciąży nie biore tabletek. Nie wiem jak to będzie na wiosne ;) Moze sa jakies dla kobiet w ciąży oby ;)
Oj witaj w klubie 😉 alergie mam prawie, że na wszystko (zaczynając od pylkow, poprzez leki, kosmetyki a kończąc na większosci rzeczy do jedzenia) i teraz też leków na uczulenie nie biorę. Już chwilami jest ciężko bo wychodzi mi wysypka i pokrzywka (oczywiście uparła się pojawiać przede wszystkim na twarzy zamiast np. na tyłku gdzew nie byłoby jej widac😁). Co będzie na wiosnę? Przypuszczam, że alergiczny kataklizm 😂 jakoś będziemy musiały to przeżyć 😉

reklama
oj ja tez znam ten ból, od dziecka mam alergie na słońce, a jak w 2017 się nabawiłam alergii na lakiery hybrydowe tak na wiosnę 2018 nic na oczy nie widziałam na zewnątrz. Poszłam na testy alergiczne i wyszło mi praktycznie na wszystko nawet na sierść krowy 🤣🤣 nawet na kurz ale i tak śpię na puchowych poduszkach bo nie mogę inaczej 😀 potem zaczęłam robić paznokcie tytanowe i dalej czuje te alergie na wiosnę ale jest dużo lepiej 😊

Do góry