reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
U mnie w pracy też wszyscy się dziwili, że chce jeszcze popracować dopóki będę czuła się na siłach. Niestety rzeczywistość szybko pokrzyżowała mi plany. Praca fizyczna i niestety bez możliwości dostosowania warunków do mojego stanu. 8 h latania po hali i gimnastykowania się z towarem. Efektem było dwudniowe plamienie i ból w podbrzuszu w pracy, przy czym drugiego dnia już musiałam zwolnić się po paru godzinach i budzić męża o 1 w nocy żeby mnie odebrał. Dopiero teraz po ok. 3 tyg siedzienia w domu czuje się trochę lepiej. Mdłości troche odpuściły i jestem troche żywsza. 😁😁

A moim zdaniem bezsnesu gadka co do tego L4. Po co komentować? Każdy robi według swojego uznania i tyle. Trochę mi się śmiać chce jak ktos pisze o nadużywaniu zwolnienia w ciąży. Ja myślę ze to zus za bardzo nadużywa naszych pieniędzy i taka prawda.
Uwierz mi że znam przypadki nadużywania zwolnień lekarskich ;) swoje latka mam i dużo widziałam ;) a co do zusu to całkowicie się zgadzam;)

Cześć dziewczyny ja dziś byłam u lekarza wszystko dobrze z OM 9+1 z usg 9+0 dzidzia strasznie ruchliwa ma 2,25 cm i w końcu jestem trochę spokojniejsza niż byłam. Może kogoś tez bolą tu stawy bo ja chyba czuje każdy jeden od palców po kostki ma ktoś jakiś sposób ? Baseny zamknięte już się wytrzymać nie da 😩
super 😍 a masz zdjęcie może?🤩

Naszła mnie ochota na zapiekankę z surówka majonezem i ketchupem ❤ tak jak pisałam że nie mam mdłości tak teraz sobie przyszły zarazy jedne 😂😂😂

A moim zdaniem bezsnesu gadka co do tego L4. Po co komentować? Każdy robi według swojego uznania i tyle. Trochę mi się śmiać chce jak ktos pisze o nadużywaniu zwolnienia w ciąży. Ja myślę ze to zus za bardzo nadużywa naszych pieniędzy i taka prawda.
No nie, przez to ze niektórzy nadużywają pewnych praw inni później maja ich mniej. I to nie jest śmieszne. Tak to się kręci w tym pięknym kraju.

U mnie to samo w pracy.. [emoji849] nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę [emoji849] to chyba rzadkość że ktoś lubi prace [emoji23]
Zazdroszczę. Ja nienawidziłam swojej pracy. Tzn sama.prace tak ale ludzi nie. W niedzielę po południu już byłam chora na samą myśl. W nocy mi się śniło aż mąż stwierdził że się wykoncze psychicznie.

reklama
Matko, ale napisałyscie 😆😆. Życzę powodzenia dziś na wizytach, oby te plamienia nie byly poważne ❤. Co do l4 to myślę ,że każda z nas jest na tyle odpowiedzialna i zna swój organizm ,że podejmuje najlepszą dla siebie decyzję. Zrobilyście mi smaka na kaktusa😍. Ja często podjadam żelki 😆. Ja zw chwilę koniec pracy i zbieram sie na chatę.

Do góry