reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Moja znajoma urodzila corke dwa dni przede mna,mala nie miala wlosow wcale, ateraz ma 2 latla i wlosy do ramion,fajne geste, znowu moja starsza miala liche i ma do tej pory 🥴🥴
Mój ma teraz takie, rudawe i mega gęste

Załączniki

• F0F22A40-965F-4ADD-9FE7-90CA21922D77.jpeg
    F0F22A40-965F-4ADD-9FE7-90CA21922D77.jpeg
    161,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Ale w ogóle zauważyłam, że wszystko mi inaczej smakuje. Może przez to ze te fajki rzuciłam. Ale właśnie powinno lepiej smakować a wszystko jakoś gorzej smakuje. Też tak macie??

Właśnie nie powinno się używać tacek aluminiowych, w ogóle nic z aluminium, pod wpływem temperatury przenika do jedzenia,pełno jest artykułów na necie;)
To dziwne,ja czytam ze tacki to must have,aby wlasnie zapobiec kapaniu tluszczu z kielbasy na węgiel, gdzie wydobywaja sie szkodliwe substancje... 🤔
Nie zmienia to faktu, ze grilowana kielbaska jest gorsza jak palenie papierosow.

Kogo też tak okrutnie męczą mdlosci? Wymiotowałam tylko raz, ale niedobrze jest mi dosłownie cały czas :( wszystko śmierdzi, a rano wchodzi tylko kaszka bobovita 🙈😁 jakbym była na nieustającym kacu 🤔😬
Ja już dzisiaj miałam kryzys płakałam. Siedzi mi wszystko w żołądku , źle się czuje , do południa to jeszcze coś zrobię ale po obiedzie to już z łóżka nie wstaje. Dzisiaj jedliśmy chinola kurczaka po wietnamsku niestety po godzinie wylądował w kiblu....ale ulgi to nie przyniosło. Mam naprawdę kryzys.

reklama
Kogo też tak okrutnie męczą mdlosci? Wymiotowałam tylko raz, ale niedobrze jest mi dosłownie cały czas :( wszystko śmierdzi, a rano wchodzi tylko kaszka bobovita 🙈😁 jakbym była na nieustającym kacu 🤔😬
Ja dzisiaj rano też obejmowałam toaletę. Niestety nic nie poszło, nie miało czym, bo nie mogę jeść. Tragedia jest, cały dzień mdli, jeść średnio, tylko bym spała, odbija mi się :/ :(

Do góry