Promyczek91
Fanka BB :)
Faktycznie mega to wkurza że nie ma suwaków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też gołąbki dziś mam ale takie szybkie bez zawijaniaMi sie trochę kimneło teraz robię gołąbki wegetariańskie ,pierwszy raz córa sobie zażyczyła pochłaniam dziś wszystko co mam w zasięgu ręki i pije do tego wszystko ,od soków słodkich po wyciskane i wodę gazowana z cytryną aż dziw że pawia jeszcze nie puściłam.. bo mdlosci mam ale słabe choć upierdliwe
Nie za późno tez tak planuje sie zapisac,ja bede miala 11 marca 13+0Też próbuję ustawić suwaczek, ale nie wiem czy wyszedł.
Byłam na wizycie w tygodniu, ale to na NFZ, wiec bez USG, tylko na chwilke miałam podgląd czy serduszko bije i bije ale ile i jak to juz nie wiem. Takie prawdziwe bedę miala w poniedziałek a prenatalne mam zapisane na 11 marca i to bedzie 13t1d i się zastanawiam, czy to nie za późno???
Nie przekładaj :-) to dobry czas na pierwszą wizytę.Witam wszystkie przyszłe mamy!
Przeglądając różne artykuły wyczytałam, że najlepszym terminem na pierwszą wizytę jest 7 tydzień i tak sobie spokojnie czekałam. A tutaj widzę, że większość z Was już jest po i zaczęłam się trochę stresować. Czy myślicie, że jeśli wizytę mam w ten piątek (będzie to pierwszy dzień siódmego tygodnia) to będzie w porządku? Czy lepiej przełożyć na jakiś wcześniejszy termin?
Kaszanka z grilla ❤Niby dym ma szkodliwego substancje i powinno się zrezygnować z grillowanych rzeczy. Ale jedna pewnie nie zaszkodzi. Przyjdzie wiosna lato... sezon do grillowania.. my bardzo często grillowalismy bo mieszkamy w domku. Myślałam o zakupie grilla gazowego hm? Z tym ze ja to znowu najbardziej kaszanke z kapustą lubie z grilla, kiełbasa moze nie istnieć hehe. A kaszanki ze względu na podroby tez należy unikać w ciąży
Ja mialam juz termin w 5 tyg i troche zaluje bo sie pospieszylam. Serca nie slyszalam i nic mnie ta eizyta nie uspokoila wiec ja bym poczatkiem 7 tyg poszla. Jesli nie krwawisz ani nic to warto poczekac.Witam wszystkie przyszłe mamy!
Przeglądając różne artykuły wyczytałam, że najlepszym terminem na pierwszą wizytę jest 7 tydzień i tak sobie spokojnie czekałam. A tutaj widzę, że większość z Was już jest po i zaczęłam się trochę stresować. Czy myślicie, że jeśli wizytę mam w ten piątek (będzie to pierwszy dzień siódmego tygodnia) to będzie w porządku? Czy lepiej przełożyć na jakiś wcześniejszy termin?