Ja zauważyłam że u mnie zdecydowanie mniej wypadają. Chociaż słyszałam że po ciąży może być gorzej. Trzeba cieszyć się chwiląDziewczyny czy wy zauważylyscie jakaś poprawę włosów ? Ja miałam zawsze cienkie i suche. Wypadają po każdym myciu. Gdzieś kiedyś usłyszałam ze w ciąży ich kondycja się poprawia i nie wypadają. Ale jak na razie nic nie zauważyłam u siebie i nie mogę się doczekac kiedy przestaną wylatywać i mój kucyk będzie trochę grubszy. A może to tylko mit ?
reklama
Mam tak samoDziewczyny czy piersi tez raz Was bolą bardziej raz mniej ? Wczoraj miałam bardzo obolałe wręcz nie mogłam ich dotknąć a dzisiaj czuje tylko delikatny ból przy ucisku... i już sobie wkręcam ze objawy ciąży ustępują
nowafalaa
Fanka BB :)
Ja też odczuwam raz mniej raz bardziej, chyba tak ma byćDziewczyny czy piersi tez raz Was bolą bardziej raz mniej ? Wczoraj miałam bardzo obolałe wręcz nie mogłam ich dotknąć a dzisiaj czuje tylko delikatny ból przy ucisku... i już sobie wkręcam ze objawy ciąży ustępują
Cantosowa
Moderator
A czemu nie? Jedz! Też mam teraz ochotę :-)Co myślicie o kiełbasce z ogniska? Taka jedna mała chyba mogę?
nowafalaa
A czemu nie? Jedz! Też mam teraz ochotę :-)
Ja ostatnio marzyłam o kilbasce z grilla+ musztarda ostatnio lubię musztardę do wszystkiegoCo myślicie o kiełbasce z ogniska? Taka jedna mała chyba mogę?
Martynax
ja w żadne przesądy nie wierzę jak byłam w ciąży z córką to każdy obstawiał chłopca bo się super czułam i inni twierdzili że pięknie wyglądam jadłam non stop ogórki kiszone i zero słodyczy. Nawet ta metoda ramzi i nub jest dla mnie wątpliwa, wstawiłam zdjęcia usg na grupę na fejsie gdzie sugerują płeć i co? Wszyscy jednoznacznie, że syn a mam super córeczkę lekarz mi dopiero w 24tc powiedział bo wcześniej nie było widaćJa tak miałam w pierwszej ciąży. Piękne włosy, nic nie wypadało po ciąży itd. A teraz mam tak tłuste, cienkie jakieś mam wrażenie. W ogóle teraz.. I cera gorsza, wywaliło mnie wszędzie. Może córka odbiera mi urodę wierzycie faktycznie w te przesady?
reklama
Elodia
Mam tak, najczesniej rano ledwo co bolą albo w ogóle, jedynie sutki wrazliwe, ale z kazda chwila sie rozkręcają. Wieczorem są już bardziej bolesne, ale jak stanik zdejmę to po ok godzinie, maksymalnie dwóch już znowu bolą mniej.Dziewczyny czy piersi tez raz Was bolą bardziej raz mniej ? Wczoraj miałam bardzo obolałe wręcz nie mogłam ich dotknąć a dzisiaj czuje tylko delikatny ból przy ucisku... i już sobie wkręcam ze objawy ciąży ustępują