Elodia
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, będzie dobrze :-)Dziś idę do lekarza, bo od wczoraj mam brązowe plamienie. Trzymajcie kciuki [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, będzie dobrze :-)Dziś idę do lekarza, bo od wczoraj mam brązowe plamienie. Trzymajcie kciuki [emoji3590]
To nas tylko luboń wielki dzielihehe ja jestem z Rabki
Raczej nie, bo już przed ciąża starałam się dobrze dobierać kosmetyki, żeby były bio i przyjazne dla środowiska. Wiadomo, możemy sprawdzać składy, alw jak np będzie ociupinka wit A, to to nie jest od razu zagrożenie dla ciąży - musiałabyś się cała tym wysmarowaćDziewczyny, a zastanawiam się, czy zmieniacie coś w pielęgnacji? Mam na myśli kosmetyki, etc.
Wiem, że niektórych substancji trzeba unikać, ale też ciężko jednoznacznie znaleźć, których. Ja generalnie zawsze wybieram te z dobrym składem, czytam etykiety od lat, ale zastanawiam się, jak jest u Was, czy coś zmieniłyście, od kiedy wiecie o ciąży
Dziewczyny, a zastanawiam się, czy zmieniacie coś w pielęgnacji? Mam na myśli kosmetyki, etc.
Wiem, że niektórych substancji trzeba unikać, ale też ciężko jednoznacznie znaleźć, których. Ja generalnie zawsze wybieram te z dobrym składem, czytam etykiety od lat, ale zastanawiam się, jak jest u Was, czy coś zmieniłyście, od kiedy wiecie o ciąży
Na razie tyle co możesz zrobić to dbać o siebie, brać witaminy dla maluszka, być dobrej myśli a jeżeli to trudne to przy zajmować głowę innymi sprawami, żeby czas zleciał.Ja jeszcze tydzień do wizyty. Weekend szybko zleciał bo byłam u rodziców. Czasami myślę o tym serduszku czy jeszcze bije. Wyobrażam sobie tą wizyte i jak to będzie. Staram się być spokojna no bo i tak nic nie poradzę. Co ma być to będzie, chociaż na pewno będzie przykro jeśli będzie źle. Jednak mam cicha nadzieję że pani powoe wszystko w porzadku
Co do porządków domowych - to jest coś, z czego szczególnie zrezygnowałyście? Mój mąż np. nie chce mnie dopuścić do czyszczenia łazienki, żebym nie wdychała tych chemikaliów - w sumie mi to odpowiada haha
ja niestety mam w domu bałaganiarza także sprzątam jak sprzątałam codziennieMój mąż już od dawna ogarnia większość sprzątania w domu, wiec u mnie luz