Marcelina007
Fanka BB :)
Park świetny , ja tam z młodym jeżdżę do skateparku jak tylko ciepło jest .Ja jestem zauroczona Rabka. Bylam w zeszlym roku na tydzień . Ma cos takiego w sobie. Spokój, cisza❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Park świetny , ja tam z młodym jeżdżę do skateparku jak tylko ciepło jest .Ja jestem zauroczona Rabka. Bylam w zeszlym roku na tydzień . Ma cos takiego w sobie. Spokój, cisza❤
Staraj się pić dużo wody. Mi pomagaDziewczyny, ja dalej walczę z bólem głowy, od piątku raz mocniej raz słabiej, głównie w skroniach..czy któraś miała takie dłuższe bóle? Bo ja sobie wkręcam najgorsze przed ciążą miałam podobno ale nie tak długo
Trzymam kciuki żeby to było tak jak u mnie plamienia inplantacyjneDziś idę do lekarza, bo od wczoraj mam brązowe plamienie. Trzymajcie kciuki
Jak mi gin da zielone swiatło, to od razu mężowi wynagrodzę cierpienia [emoji1787] bo tak sama z siebie to jeszcze mam obawy.Ja się wczoraj w końcu przemogłem z mężem co do seksu,bo miałam obawy odnośnie jakiegoś plamienia itd
I się udało [emoji4]
I naszczescie wszystko dobrze [emoji4]
Może masz za mało progesteronu jeśli tak to dostaniesz tabletki i wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciukiDziś idę do lekarza, bo od wczoraj mam brązowe plamienie. Trzymajcie kciuki
Ja mam spokój bo chłop wyjechałJak mi gin da zielone swiatło, to od razu mężowi wynagrodzę cierpienia [emoji1787] bo tak sama z siebie to jeszcze mam obawy.
hehe ja jestem z RabkiRówno między Zakopanem a Krakowem okolice Rabki Zdrój