Agnieszka19m
Fanka BB :)
Siedzę przed gabinetem. Ciśnienie to nawet nie myślę ile mogę mieć [emoji3][emoji2356][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie czujesz?Hej dziewczyny. Ja jestem pozytywna. Moja cała rodzina negatywna więc przywlokłam covida z pracy. Póki. Co 8.oosb pozytywnych.
Jak na Norwegię to nius na pierwszą Strone loklanych gazet.
Dziś będę gadać z lekarzem co i jak.
Stres level extreme..
Zdrówka życzę,obyś przeszła w miarę łagodnie i nie zaraziła reszty a tak z żartem to celebrytka zostanieszHej dziewczyny. Ja jestem pozytywna. Moja cała rodzina negatywna więc przywlokłam covida z pracy. Póki. Co 8.oosb pozytywnych.
Jak na Norwegię to nius na pierwszą Strone loklanych gazet.
Dziś będę gadać z lekarzem co i jak.
Stres level extreme..
No na chwile był mega szał na tuje, od roku mieszkamy z mężem na swoim i zdecydowaliśmy się na szpaler ze świerków Pani w szkółce leśnej nam mówiła, że hoduje tuje tylko dla tego, że się bardzo dobrze sprzedają, ale ogólnie dramat, bo do środowiska nic nie wnosząTak Thuja jest mocnym alergenem mówię to jako ogrodnik amator
Dokładnie. Mój mąż jest biologiem środowiskowym. Zawsze marudzi jak widzi tujeNo na chwile był mega szał na tuje, od roku mieszkamy z mężem na swoim i zdecydowaliśmy się na szpaler ze świerków Pani w szkółce leśnej nam mówiła, że hoduje tuje tylko dla tego, że się bardzo dobrze sprzedają, ale ogólnie dramat, bo do środowiska nic nie wnoszą
No na chwile był mega szał na tuje, od roku mieszkamy z mężem na swoim i zdecydowaliśmy się na szpaler ze świerków Pani w szkółce leśnej nam mówiła, że hoduje tuje tylko dla tego, że się bardzo dobrze sprzedają, ale ogólnie dramat, bo do środowiska nic nie wnoszą
Dokładnie Tak, no i Thuje kumulują zła energię ja akurat w to wierzę na działce która kupiliśmy mąż wykopał wszystkie ThujeNo na chwile był mega szał na tuje, od roku mieszkamy z mężem na swoim i zdecydowaliśmy się na szpaler ze świerków Pani w szkółce leśnej nam mówiła, że hoduje tuje tylko dla tego, że się bardzo dobrze sprzedają, ale ogólnie dramat, bo do środowiska nic nie wnoszą
nad tym się nie da zapanować, mi wczoraj lekarz dwa razy mierzył ciśnienie takie wysokie wychodziło mówię mu,że się nie denerwuje i zazwyczaj mam niskie a on do mnie, że napewno się denerwuje, bo puls ponad 100Siedzę przed gabinetem. Ciśnienie to nawet nie myślę ile mogę mieć [emoji3][emoji2356][emoji16]
nad tym się nie da zapanować, mi wczoraj lekarz dwa razy mierzył ciśnienie takie wysokie wychodziło [emoji23] mówię mu,że się nie denerwuje i zazwyczaj mam niskie a on do mnie, że napewno się denerwuje, bo puls ponad 100 [emoji28][emoji28]