reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Co do twardnienia to zaczęłam 35 tydz i tez co jakis czas na chwile twardnieje. I powoli pojawiaja sie krotkie skurcze. Co do aktywności to jestem jak na siebie aktywna spacery ok 1-2 km co 2-3 dni, jeżdżę autem jako kierowca ale powoli juz nie za wygodnie sie robi. I kilka razy dziennie spacer z moją suczka. Na szczescie mieszkamy teraz na 1 pietrze to jakos nam to sprawnie idzie 😀

reklama
Co do twardnienia to zaczęłam 35 tydz i tez co jakis czas na chwile twardnieje. I powoli pojawiaja sie krotkie skurcze. Co do aktywności to jestem jak na siebie aktywna spacery ok 1-2 km co 2-3 dni, jeżdżę autem jako kierowca ale powoli juz nie za wygodnie sie robi. I kilka razy dziennie spacer z moją suczka. Na szczescie mieszkamy teraz na 1 pietrze to jakos nam to sprawnie idzie 😀
To super. Na kiedy termin?

Dziewczyny co pakujecie dla dzidzi na wyjscie? Bierzecie jakiś kombinezon czy tylko kocyk? Ja już sama nie wiem co zabrać bo w sumie we wrześniu może być ciepło ale niekoniecznie...

Dziewczyny co pakujecie dla dzidzi na wyjscie? Bierzecie jakiś kombinezon czy tylko kocyk? Ja już sama nie wiem co zabrać bo w sumie we wrześniu może być ciepło ale niekoniecznie...
Ja biorę kocyk, najwyżej jak będzie mega zimno to powiem mężowi żeby wziął w razie czego jeszcze jeden, zreszta to tylko chwila ze szpitala do samochodu 😊

Rozmawiałam z siostra i mowila ze kombinezon to przesada ze az tak zimno nie powinno być. Ze wystarczy kocyk. Wstępnie naszykowalam kocyk i otulacz. I chce ubrac w body na dlugi rekaw spioszki i na to pajacyk. Kombinezon mam dosc gruby bardziej na zime i w rozmiarze 62 😀 to mi mloda by zginęła w tym kombinezonie

Rozmawiałam z siostra i mowila ze kombinezon to przesada ze az tak zimno nie powinno być. Ze wystarczy kocyk. Wstępnie naszykowalam kocyk i otulacz. I chce ubrac w body na dlugi rekaw spioszki i na to pajacyk. Kombinezon mam dosc gruby bardziej na zime i w rozmiarze 62 😀 to mi mloda by zginęła w tym kombinezonie
ja też mam wlasnie taki gruby kombinezon jak na zimę. Wpakowalam tak jak wy kocyk i otulacz też. Mam nadzieję że będzie jednak w miarę ciepło we wrześniu.

reklama
Do góry