Mój już dziś o 5.15 wstał. Teraz zjadł i śpi. Za godzine mamy szczepienieBeata dziewczynki są chyba bardziej usluchane na mojego siła perswazji nie działa i takim oto sposobem jest 6:30 a ja jem śniadanie i pije kawe bo Misiu nie chce spać i już
reklama
Życzę, aby ten 27.1 wypalił w końcu! Szczepienie nic przyjemnego, ale w końcu musi się odbycLuiska my mamy wreszcie umówiona wizytę na szczepienie 27 stycznia ale istnieje duże ryzyko ze znów muszę przełożyć.. dziś się dowiem. Wolałabym nie, jeszcze nie była szczepiona niczym oprócz w szpitalu..
Mama_chlopakow
Fanka BB :)
Mój z wielkim wrzaskiem usnął po 7 na pół godziny teraz już zjadł i znów buszuje i grandzi my mamy umówione szczepienie na 19 stycznia, mam nadzieję że wytrwamy w zdrowiu bo różnie to bywa terazMój już dziś o 5.15 wstał. Teraz zjadł i śpi. Za godzine mamy szczepienie
Mama_chlopakow
Powodzenia na szczepieniach dziewczyny
Na szczepieniu nie obyło się bez strasznego płaczu już od momentu ważenia, ale zaraz po wyściu od lekarza zasnął w wózku. Obudził się po 30min, zjadł i bawił się godzinkę ponad sam. Później znów wył, zasnął mi na rękach i nie da się go odłożyc,bo sie budzi i płacze.
Waży 6380g i mierzy 62,5cm.
Waży 6380g i mierzy 62,5cm.
Gunka
U nas jak zwykle największy koncert jest w samochodzie... Jak tak dalej będzie to chyba z nim będę chodzić na nogach na szczepieniu spokojnie trochę płaczu tylko przy wkluciu. Mój waży 7450g jaki duży nie wiem bo lekarka nie mierzyla naszczescie teraz zasnął więc chwila spokoju
A co u was???
A co u was???
Qmika
Ja czekam na telefon z przychodni w sprawie szczepień ale chyba o mnie zapomnieli i muszę się przypomnieć. Dzisiaj byłyśmy na spacerze, spala te 45 minut we wózku więc czekam na wiosnę to będziemy maratony robić haha to nieciekawie jak samochodem jeździć nie lubi :/U nas jak zwykle największy koncert jest w samochodzie... Jak tak dalej będzie to chyba z nim będę chodzić na nogach na szczepieniu spokojnie trochę płaczu tylko przy wkluciu. Mój waży 7450g jaki duży nie wiem bo lekarka nie mierzyla naszczescie teraz zasnął więc chwila spokoju
A co u was???
Gunka
A co mała znowu przeziębiona?Luiska my mamy wreszcie umówiona wizytę na szczepienie 27 stycznia ale istnieje duże ryzyko ze znów muszę przełożyć.. dziś się dowiem. Wolałabym nie, jeszcze nie była szczepiona niczym oprócz w szpitalu..
reklama
Gunka
Mam nadzieję że się czegoś dowiesz super ze ci w wózku tak pięknie jezdzi Mój to na zewnątrz tylko na rękach. Samochodem od początku nie lubił jeździć. Jestem w szoku bo starszaki zawsze w aucie odplywaliJa czekam na telefon z przychodni w sprawie szczepień ale chyba o mnie zapomnieli i muszę się przypomnieć. Dzisiaj byłyśmy na spacerze, spala te 45 minut we wózku więc czekam na wiosnę to będziemy maratony robić haha to nieciekawie jak samochodem jeździć nie lubi :/