Mama_chlopakow
Fanka BB :)
Lekarz mówił że musi to chirurg ocenić i zdecydować co z tym zrobićA co lekarz mówił jak robiła usg? Napewno to nie będzie nic poważnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mówił że musi to chirurg ocenić i zdecydować co z tym zrobićA co lekarz mówił jak robiła usg? Napewno to nie będzie nic poważnego.
U mnie to samo. Góra 10min ale kilkanaście razy w ciągu dnia go kładę więc trochę czasu się nazbiera. Ale ogólnie moj nie przepada za lezeniem na brzuchuIle wasze dzieci wytrzymują na brzuszku?? Mojemu po chwili się nudzi i wrzeszczy
Mój kilka razy dziennie może po 15min.Ile wasze dzieci wytrzymują na brzuszku?? Mojemu po chwili się nudzi i wrzeszczy
U mnie to max 5 minut wytrzyma bo tak nie lubi że zaraz wrzask, muszę się bardziej do tego przyłożyć:/Ile wasze dzieci wytrzymują na brzuszku?? Mojemu po chwili się nudzi i wrzeszczy
Ile wasze dzieci wytrzymują na brzuszku?? Mojemu po chwili się nudzi i wrzeszczy
U mnie jak u Qumiki.U mnie to max 5 minut wytrzyma bo tak nie lubi że zaraz wrzask, muszę się bardziej do tego przyłożyć:/
Dobrze ze mówisz my mamy jutro 6w1 i rota drugie dawki. Muszę wziąść przykład z ciebie i powiedzieć dziecku że będzie bolaloU mnie jak u Qumiki.
Ale! Dzisiaj mieliśmy drugą dawkę na pneumokoki i 5w1. Doustne i dwa ukłucia w uda. Doustnie na luzie. Wzięłam ją na kolana plecami do mnie i złapałam mocno za dłonie, szumialam do uszka. Pierwszego ukłucia jakby nie poczuła. Drugie zabolało bardziej, zapłakała ale przytuliłam ją 19 sekund i po sprawie! Wczoraj czytałam coś że dzieci nie wolno kłamać i wzięłam sobie to do serca i mówiłam jej już w domu ze pójdziemy do Pani doktor ona zbada a później inna pani zrobi jej kujkuj i będzie bolało. Może zadziałało?
Hahaha my też jutro od rana będę wrzaskuna uprzedzać, co go czeka zdam relację, jak wrócimy do domu.Dobrze ze mówisz my mamy jutro 6w1 i rota drugie dawki. Muszę wziąść przykład z ciebie i powiedzieć dziecku że będzie bolalo
Luiska, będziemy walczyć razem❤Hahaha my też jutro od rana będę wrzaskuna uprzedzać, co go czeka zdam relację, jak wrócimy do domu.
Gunka, niech moc bedzie z Tobą ❤