reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny, mężowie wracają do pracy od poniedziałku? Ja juz mam doła na samą myśl, że z tym małym wrzaskotkiem bede musiala sama walczyć 😖
Mój już jedzie w niedzielę :/ a 9 stycznia chrzcimy także nie wiem kiedy wróci i kiedy to ogarnę, jutro muszę na jakieś zakupy pojechać póki jest.

reklama
Mój już jedzie w niedzielę :/ a 9 stycznia chrzcimy także nie wiem kiedy wróci i kiedy to ogarnę, jutro muszę na jakieś zakupy pojechać póki jest.
Ciężko samej,no nie? Ja przywykłam, że mój mąż 2 tyg.był w domu. A od poniedziałku znów nerwówka.
Moja standardowo podobnie, wzięliśmy ją na spacer to dosłownie na 5 minut bo darcie cały czas, w domu źle, na polu źle , w aucie źle ;/
Biedna kruszynka 😨 ale daje popalić równo 🙈 mój nie jest lepszy. A jutro musimy pojezdzic bo troche spraw do zalatwienia, poki mąż jeszcze w domu

Mój dziś też niespokojny. Turbodrzemki po 30 min i na nowo wrzask. Ogólnie to boje się że coś od starszaka złapał bo kicha co godzinę i coś mu w nosku charczy ale nic nie ściągam ani aspiratorem ani gruszką :( w nocy wstał po 4 z wrzaskiem, zjadł mleko i poszedł spać w trakcie opróżniania butli a potem po 5 już się budził co chwile i marudził. My planowaliśmy chrzest na 17stycznia ale nie wiem jak to będzie jak sie pochoruje teraz

reklama
Do góry