reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku🍾🍾🍾 Oby ten był jeszcze lepszy od poprzedniego❤

Moj maly się ułożył do spania tuż przed północą. Mam nadzieję że będzie tak spal do rana🙃

To Ci inprezowicz! Moja właśnie zjadła i idę spać razem z nią. Koniec mojego imprezowania a stary jutro dostanie w ciry bo jeszcze siedzi z kumplem i grają 😋😁
I jak tam? Był noworoczny wpierdziel? 🤣

Nasz mały w końcu o 1.30 zasnął, ale był wyjątkowo niespokojny. Od 6 do 7 też nie spał.

A jak Wasze maluchy w tą sylwestrową noc? 😄

Nasz mały w końcu o 1.30 zasnął, ale był wyjątkowo niespokojny. Od 6 do 7 też nie spał.

Nasza przed północą padła i najpierw pobudka po 3 h a potem co 2 ale i tak pospala do 10 , teraz tez kimie ale niestety na rękach :/

Dziewczyny, mężowie wracają do pracy od poniedziałku? Ja juz mam doła na samą myśl, że z tym małym wrzaskotkiem bede musiala sama walczyć 😖

Haha o 8 musiał wstać bo pies wolał na spacer a że wszyscy już wstali to nie śpi do teraz 😁😝 w nocy mała obudziła się o 3:30 na jedzenie z płaczem albo spałam tak mocno, że nie słyszałam wcześniej (byłam padnięta na maksa) i z hukiem pogoniłam go robić mleko w podskokach, a zasnął godzinę wcześniej 😝😝😝

reklama
Do góry