Beata0192
Fanka BB :)
To Ci inprezowicz! Moja właśnie zjadła i idę spać razem z nią. Koniec mojego imprezowania a stary jutro dostanie w ciry bo jeszcze siedzi z kumplem i grająNasz mały nie śpi od godziny i nie wyglada wcale na śpiącego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ci inprezowicz! Moja właśnie zjadła i idę spać razem z nią. Koniec mojego imprezowania a stary jutro dostanie w ciry bo jeszcze siedzi z kumplem i grająNasz mały nie śpi od godziny i nie wyglada wcale na śpiącego
I jak tam? Był noworoczny wpierdziel?To Ci inprezowicz! Moja właśnie zjadła i idę spać razem z nią. Koniec mojego imprezowania a stary jutro dostanie w ciry bo jeszcze siedzi z kumplem i grają
Nasz w stawał co dwie godz na jedzenieI jak tam? Był noworoczny wpierdziel?
Nasz mały w końcu o 1.30 zasnął, ale był wyjątkowo niespokojny. Od 6 do 7 też nie spał.
A jak Wasze maluchy w tą sylwestrową noc?
Nasza przed północą padła i najpierw pobudka po 3 h a potem co 2 ale i tak pospala do 10 , teraz tez kimie ale niestety na rękach :/I jak tam? Był noworoczny wpierdziel?
Nasz mały w końcu o 1.30 zasnął, ale był wyjątkowo niespokojny. Od 6 do 7 też nie spał.
Moj jeszcze zostaje w PolsceDziewczyny, mężowie wracają do pracy od poniedziałku? Ja juz mam doła na samą myśl, że z tym małym wrzaskotkiem bede musiala sama walczyć
Haha o 8 musiał wstać bo pies wolał na spacer a że wszyscy już wstali to nie śpi do teraz w nocy mała obudziła się o 3:30 na jedzenie z płaczem albo spałam tak mocno, że nie słyszałam wcześniej (byłam padnięta na maksa) i z hukiem pogoniłam go robić mleko w podskokach, a zasnął godzinę wcześniejI jak tam? Był noworoczny wpierdziel?
Mój ma urlop do 11.01Dziewczyny, mężowie wracają do pracy od poniedziałku? Ja juz mam doła na samą myśl, że z tym małym wrzaskotkiem bede musiala sama walczyć