Tak. I stopy śmierdzą jak dorosłemu. No może nie aż tak, ale na hmmmm ocet?Dziewczyny, Waszym maluchom też tak się pocą stopy? Mała ma wiecznie mokre stopy i dłonie blee
reklama
Ten kleik sie na wodzie robi czy z mm miesza? Jakbym chciala mojemu zapodać właśnie teraz o północy, żeby dalszą część nocy spał dłuzej. Bo od teraz juz co 1.5h -2h pobudkaLecimy z zagęszczaniem kleikiem i kaszką. Kleik ryżowy szedł jak burza, kaszka gryczana tylko do zabicia głodu
Beata0192
Fanka BB :)
Wiesz co tylko te tańsze nie mają udźwigu powyżej 30kg. Nie mam miejsca już w mieszkaniu na kolejny grat więc przemawia do mnie "dobra wezme krzesło na którym w razie co sama mogę usiąść np jak odwiedzi nas więcej osób"Są takie podobne tańsze. Ale ciągle się zastanawiam czy nie wziąć zwykłego takiego. Czytam że sporo osób poleca ale też często dzieci nie chcą siedzieć w tych drewnianych.
Dokładnie tak!Tak. I stopy śmierdzą jak dorosłemu. No może nie aż tak, ale na hmmmm ocet?
Z mlekiem modyfikowanym robimy zamiast nutritionu. Właśnie się kładłam spać jak napisałaśTen kleik sie na wodzie robi czy z mm miesza? Jakbym chciala mojemu zapodać właśnie teraz o północy, żeby dalszą część nocy spał dłuzej. Bo od teraz juz co 1.5h -2h pobudka
Córa spała od 21 w wózku (ostatni spacer z psem, mąż ma trzecie zmiany) koło północy przeniosłam ją do łóżeczka i spała jeszcze do 2:20, później 5:40 i teraz mleko mam zrobione ale od godziny leży w łóżeczku, bawi się zabawką i sobie gada więc wyniki są zadowalające. Wczoraj w końcu ogarnęłam w miarę stertę ubrań po małej na sprzedaż/do oddania/na pamiątkę, a teraz żałuję że nie spałam z nią
Beata0192
Dzisiaj idę do dietetyka i umówić dietę pudełkową cieszę się jak na gwiazdkę
Gunka
Przechodzisz na diete?Dzisiaj idę do dietetyka i umówić dietę pudełkową cieszę się jak na gwiazdkę
Beata0192
Przez niejedzenie tyję przestaje wchodzić w nowe spodnie bo jem 2 posiłki dziennie max a tak mi przywiozą 4-5 pudelek i będę musiała to zjeśćPrzechodzisz na diete?
Qmika
Też bym chętnie przeszła bo waga niby jak przed ciążą a nawet niższa niewiele ale zostały mi uda i biodra że w prawie żadne spodnie sprzed ciąży nie mogę się wcisnąć ;/ jak się mała trochę ogarnie, że ktoś inny niż mąż z nią zostanie to zacznę biegać parę km. A na dietę na razie sobie nie bardzo pozwolę bo karmię piersią więc i zapotrzebowanie mam trochę większe.Dzisiaj idę do dietetyka i umówić dietę pudełkową cieszę się jak na gwiazdkę
Gunka
Mi jeszcze 8kg zostalo i pomyśleć że po starszakach szybko wróciłam do wagi z przed a nawet mniej teraz już los nie jest taki łaskawyPrzez niejedzenie tyję przestaje wchodzić w nowe spodnie bo jem 2 posiłki dziennie max a tak mi przywiozą 4-5 pudelek i będę musiała to zjeść
reklama
Czyli zagęszczasz kazdą butelkę?Wiesz co tylko te tańsze nie mają udźwigu powyżej 30kg. Nie mam miejsca już w mieszkaniu na kolejny grat więc przemawia do mnie "dobra wezme krzesło na którym w razie co sama mogę usiąść np jak odwiedzi nas więcej osób"
Dokładnie tak!
Z mlekiem modyfikowanym robimy zamiast nutritionu. Właśnie się kładłam spać jak napisałaś
Córa spała od 21 w wózku (ostatni spacer z psem, mąż ma trzecie zmiany) koło północy przeniosłam ją do łóżeczka i spała jeszcze do 2:20, później 5:40 i teraz mleko mam zrobione ale od godziny leży w łóżeczku, bawi się zabawką i sobie gada więc wyniki są zadowalające. Wczoraj w końcu ogarnęłam w miarę stertę ubrań po małej na sprzedaż/do oddania/na pamiątkę, a teraz żałuję że nie spałam z nią