reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Są takie podobne tańsze. Ale ciągle się zastanawiam czy nie wziąć zwykłego takiego. Czytam że sporo osób poleca ale też często dzieci nie chcą siedzieć w tych drewnianych.
Wiesz co tylko te tańsze nie mają udźwigu powyżej 30kg. Nie mam miejsca już w mieszkaniu na kolejny grat 🙈 więc przemawia do mnie "dobra wezme krzesło na którym w razie co sama mogę usiąść np jak odwiedzi nas więcej osób"
Tak. I stopy śmierdzą jak dorosłemu. No może nie aż tak, ale na hmmmm ocet? 🤣
Dokładnie tak!

Ten kleik sie na wodzie robi czy z mm miesza? Jakbym chciala mojemu zapodać właśnie teraz o północy, żeby dalszą część nocy spał dłuzej. Bo od teraz juz co 1.5h -2h pobudka
Z mlekiem modyfikowanym robimy zamiast nutritionu. Właśnie się kładłam spać jak napisałaś 😋
Córa spała od 21 w wózku (ostatni spacer z psem, mąż ma trzecie zmiany) koło północy przeniosłam ją do łóżeczka i spała jeszcze do 2:20, później 5:40 i teraz mleko mam zrobione ale od godziny leży w łóżeczku, bawi się zabawką i sobie gada więc wyniki są zadowalające. Wczoraj w końcu ogarnęłam w miarę stertę ubrań po małej na sprzedaż/do oddania/na pamiątkę, a teraz żałuję że nie spałam z nią 😆

Dzisiaj idę do dietetyka i umówić dietę pudełkową 🙈 cieszę się jak na gwiazdkę 😆
Też bym chętnie przeszła bo waga niby jak przed ciążą a nawet niższa niewiele ale zostały mi uda i biodra że w prawie żadne spodnie sprzed ciąży nie mogę się wcisnąć ;/ jak się mała trochę ogarnie, że ktoś inny niż mąż z nią zostanie to zacznę biegać parę km. A na dietę na razie sobie nie bardzo pozwolę bo karmię piersią więc i zapotrzebowanie mam trochę większe.

Przez niejedzenie tyję 😆🙈 przestaje wchodzić w nowe spodnie bo jem 2 posiłki dziennie max 😊 a tak mi przywiozą 4-5 pudelek i będę musiała to zjeść 🙈🤤
Mi jeszcze 8kg zostalo🙈 i pomyśleć że po starszakach szybko wróciłam do wagi z przed a nawet mniej🙈 teraz już los nie jest taki łaskawy😉

reklama
Wiesz co tylko te tańsze nie mają udźwigu powyżej 30kg. Nie mam miejsca już w mieszkaniu na kolejny grat 🙈 więc przemawia do mnie "dobra wezme krzesło na którym w razie co sama mogę usiąść np jak odwiedzi nas więcej osób"

Dokładnie tak!

Z mlekiem modyfikowanym robimy zamiast nutritionu. Właśnie się kładłam spać jak napisałaś 😋
Córa spała od 21 w wózku (ostatni spacer z psem, mąż ma trzecie zmiany) koło północy przeniosłam ją do łóżeczka i spała jeszcze do 2:20, później 5:40 i teraz mleko mam zrobione ale od godziny leży w łóżeczku, bawi się zabawką i sobie gada więc wyniki są zadowalające. Wczoraj w końcu ogarnęłam w miarę stertę ubrań po małej na sprzedaż/do oddania/na pamiątkę, a teraz żałuję że nie spałam z nią 😆
Czyli zagęszczasz kazdą butelkę?

Do góry