reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

U nas dzisiaj tez noszonko non stop. Nie spi wogule. Spał pół godziny o 15. Aż się dziwię że się nie drze🙃 za to butelka co równe dwie godziny🙉
No to za bardzo nachwaliłyśmy Twojego to się zbuntował. Może jutro będzie lepiej ale póki co to niech noc prześpią wszystkie dobrze.. Twój jeszcze buszuje czy udało się go uśpić?

reklama
No to za bardzo nachwaliłyśmy Twojego to się zbuntował. Może jutro będzie lepiej ale póki co to niech noc prześpią wszystkie dobrze.. Twój jeszcze buszuje czy udało się go uśpić?
Coś ty🙈 mój to koło 22.... ja chyba też pochwalilam bo właśnie się drze🙈 pewnie zaraz go uspie ale nie dłużej jak na 10min

Moj poki co spi od godziny, po kąpieli może mu lepiej. Ale boję się poranka :( ostatnio wrzask i kiepskie spanie. A w nocy bardzo sie wierci. Nawet go nie odkładam, bo pierdnie tylko i już nie śpi :/ a jak spi ze mną na rękach to zaraz zasypia znowu, choć tyle dobrego... wiem że go tak przyzwyczaje, choć w dzień go odkładam i śpi. Ale nocki i poranki coś nie bardzo mu pasują ..

Qmika, jak sytuacja? Śpi córcia?
Gunka, trzymaj sie 🙉 jestem z Tobą! 🤜🤛 😔
Laski, ja już czasem nie mam cierpliwości i siły na te płacze🙈

Moj poki co spi od godziny, po kąpieli może mu lepiej. Ale boję się poranka :( ostatnio wrzask i kiepskie spanie. A w nocy bardzo sie wierci. Nawet go nie odkładam, bo pierdnie tylko i już nie śpi :/ a jak spi ze mną na rękach to zaraz zasypia znowu, choć tyle dobrego... wiem że go tak przyzwyczaje, choć w dzień go odkładam i śpi. Ale nocki i poranki coś nie bardzo mu pasują ..

Qmika, jak sytuacja? Śpi córcia?
Gunka, trzymaj sie 🙉 jestem z Tobą! 🤜🤛 😔
Laski, ja już czasem nie mam cierpliwości i siły na te płacze🙈
Nie śpi, jest nerwowa wierci się,popłakuje . Ja też co raz słabsza jestem, wyładowałam się zdalnie na mężu 🤫

To u mnie to samo, na dobre pójdzie spać kolo 22 a nawet 23 :/ to witaj w klubie rozdarciuchów 😁
No cieszę się że nie jestem sama😂😂😂😃nie przejmuj się mój odkąd zjechał i siedzi już drugi tydzień to też często dostaje zjeb......😉 chyba się już przyzwyczail😉

My dzisiaj mamy skok rozwojowy chyba bo czuję się jakbyśmy się cofnęli do początków 🥴 wstała o 5, po południu nosiłam małą 2,5godziny w chuście. Marudziła cały dzień nie mogłam odejść tak żeby mnie nie widziała bo płacz.
Ale są postępy, mocno trzyma głowę, robi bańki ze śliny i... Śmieje się w głos. Dzisiaj to mi uratowało dzień bo chyba bym się załamała. Nawet udało mi się nagrać. 💖 Spróbujcie może Wasze maluchy też tak lubią?
>>Klik w link pomińmy moją nieogarniętą twarz 🙈<<

I wiecie co, tak czytam relacje z karmienia piersią i chyba przy drugim się nie zdecyduję. To nie dla mnie. Będę odciągać miesiąc-dwa ile dam radę... Bo jest to dla mnie przerażające i zbyt przytłaczające.

reklama
Do góry