Również poproszęKto nie ma jeszcze dostępu do wątku zamkniętego a chce mieć?
reklama
Margola1986
Fanka BB :)
Ze mną mąż był i nie było problemu. Od ciebie zależy czy go chcesz zabraćja również poproszę.
Długo mnie nie było, byłam przeziębiona 2 tygodnie i to tak mocno jak nigdy.
Poza tym wszystko okej, jadę w piątek na prenatalne. Powiedzcie mi czy wypada żeby narzeczony wszedł ze mną?
Lusia04
Moderator
Oczywiście że zabierz go że sobą mój mąż był ze mną i powiedział że żadnego usg nie przegapija również poproszę.
Poza tym wszystko okej, jadę w piątek na prenatalne. Powiedzcie mi czy wypada żeby narzeczony wszedł ze mną?
Melisa28
Oczywiście, ze mną na prenatalnych był partner i nasza córeczka.ja również poproszę.
Oczywiście weszłam do gabinetu sama i spytałam czy mogę wejść z rodziną. Jak ich zawołałam to mieli już krzesełka przygotowane z lepszym widokiem na monitor niż ja
Oczywiście że chcemy żeby wszedł, ale zastanawiałam się czy go nikt nie wyprosiOczywiście że zabierz go że sobą mój mąż był ze mną i powiedział że żadnego usg nie przegapi
Lusia04
Moderator
Nie wyprosi zawsze możesz spytać lekarza czy możecie wejść razem. Ja się czuje głupio jak idę do swojego ginekologa zawsze jestem jedyna sama A zawsze dziewczyny są z mężczyznami swoimi. Więc postanowiłam że będę chodzić tak żeby mąż był ze mną niech też zobaczy jak się rozwija jego dzieloOczywiście że chcemy żeby wszedł, ale zastanawiałam się czy go nikt nie wyprosi
Agnieszka 123456789
Byłam z mężem na prenatalnych i nie wszedł ze mną, kilka pań było w towarzystwie swoich partnerów i oni też nie wchodzili. Mimo wszystko chciałam, żeby mąż wszedł ze mną.
Aklime
Nie pozwolili?Byłam z mężem na prenatalnych i nie wszedł ze mną, kilka pań było w towarzystwie swoich partnerów i oni też nie wchodzili. Mimo wszystko chciałam, żeby mąż wszedł ze mną.
Truskaweczka2017
Moderatorka
Link to forum zamkniętego:
reklama
an.eta
Mój już był ze mną dwa razy na wizycie w gabinecie (w tym na prenatalnych). I na każdą chce chodzić ze mną. Myślę, że dla ginekologa to żaden problemOczywiście że chcemy żeby wszedł, ale zastanawiałam się czy go nikt nie wyprosi