reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Muszę mówić jej ze w ciąży jestem? Czy mogę powiedzieć coś innego? Ale wiecie czy do konkretnego dnia mam chorobowe czy jak to jest??
Spróbuj zalogować się na swoje konto na pacjent.gov.pl tam na pewno są recepty i wizyty u lekarza, powinny być też zwolnienia lekarskie wpisane, może jest informacja od kiedy do kiedy.

reklama
Cześć dziewczyny:)
Dziś potwierdziłam ciąże - 9 tydzień, termin na 2 wrzesień. Sama jestem wrześniowa więc podwójnie się cieszę.
Dołączam dopiero teraz bo wcześniej miałam komplikacje - krwawienia, plamienia i nie wiedziałam czy ciaza się utrzyma. To moja pierwsza więc miałam spory stres ale na ten moment jest ok, plamienia ustały więc dołączam do Was i postaram się nadrobić zaległości.
Także Witajcie!! :)

@w_karolcia nie było o tym mowy, byłam pod koniec 5 tygodnia. Jutro 6+6 więc już coś powinno być (oby!) Ale nie nastawiam się że zobaczę wszystko bo to USG mają kiepskie w lux med. Prywatny ma o wiele lepsze i w piątek pewnie zobaczę więcej :)

Na pewno już będzie serce kochana! I wrócisz do Nas z dobrymi wieściami!![emoji173]️[emoji173]️

Cześć dziewczyny:)
Dziś potwierdziłam ciąże - 9 tydzień, termin na 2 wrzesień. Sama jestem wrześniowa więc podwójnie się cieszę.
Dołączam dopiero teraz bo wcześniej miałam komplikacje - krwawienia, plamienia i nie wiedziałam czy ciaza się utrzyma. To moja pierwsza więc miałam spory stres ale na ten moment jest ok, plamienia ustały więc dołączam do Was i postaram się nadrobić zaległości.
Także Witajcie!! :)
Witamy. Gratulacje 😀

Też chcę być na liście :)
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki
Ja też jestem za zamknięta grupą.

Dziewczyny jaka miałyście bHCG w 6-7tc?
Wynik z dzis 22233. Ale jak porównuję przyrost z 7.01 na kalkulatorze to wychodzi nieprawidlowy rozwoj:(

reklama
Też chcę być na liście :)
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki
A nie chciałabyś i Naszej listy poprowadzić?
Ktoś to musi pozbierać ;)

Hej dziewczyny, niestety muszę się z Wami pożegnać. Dziś w nocy poroniłam😭. Bardzo mi ciężko. Staraliśmy się prawie rok o tą fasolkę😞 Trzymam za Was wszystkie kciuki❤
:( Przykro mi i życzę szybkiego spełnienia marzenia o dzieciątku!

Do góry