Spróbuj zalogować się na swoje konto na pacjent.gov.pl tam na pewno są recepty i wizyty u lekarza, powinny być też zwolnienia lekarskie wpisane, może jest informacja od kiedy do kiedy.Muszę mówić jej ze w ciąży jestem? Czy mogę powiedzieć coś innego? Ale wiecie czy do konkretnego dnia mam chorobowe czy jak to jest??
reklama
Cześć dziewczyny
Dziś potwierdziłam ciąże - 9 tydzień, termin na 2 wrzesień. Sama jestem wrześniowa więc podwójnie się cieszę.
Dołączam dopiero teraz bo wcześniej miałam komplikacje - krwawienia, plamienia i nie wiedziałam czy ciaza się utrzyma. To moja pierwsza więc miałam spory stres ale na ten moment jest ok, plamienia ustały więc dołączam do Was i postaram się nadrobić zaległości.
Także Witajcie!!
Dziś potwierdziłam ciąże - 9 tydzień, termin na 2 wrzesień. Sama jestem wrześniowa więc podwójnie się cieszę.
Dołączam dopiero teraz bo wcześniej miałam komplikacje - krwawienia, plamienia i nie wiedziałam czy ciaza się utrzyma. To moja pierwsza więc miałam spory stres ale na ten moment jest ok, plamienia ustały więc dołączam do Was i postaram się nadrobić zaległości.
Także Witajcie!!
w_karolcia
Fanka BB :)
@w_karolcia nie było o tym mowy, byłam pod koniec 5 tygodnia. Jutro 6+6 więc już coś powinno być (oby!) Ale nie nastawiam się że zobaczę wszystko bo to USG mają kiepskie w lux med. Prywatny ma o wiele lepsze i w piątek pewnie zobaczę więcej
Na pewno już będzie serce kochana! I wrócisz do Nas z dobrymi wieściami!![emoji173]️[emoji173]️
Margola1986
Witamy. GratulacjeCześć dziewczyny
Także Witajcie!!
w_karolcia
Spróbuj zalogować się na swoje konto na pacjent.gov.pl tam na pewno są recepty i wizyty u lekarza, powinny być też zwolnienia lekarskie wpisane, może jest informacja od kiedy do kiedy.
A to trzeba konto założyć?
oleeencja
Ja też jestem za zamknięta grupą.Też chcę być na liście
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki
momtobe_90
A masz profil zaufany np przez bank? Wtedy możesz się tak zalogowacA to trzeba konto założyć?
w_karolcia
A masz profil zaufany np przez bank? Wtedy możesz się tak zalogowac
Nieeee, nie mam. Pierwszy raz słyszę w sumie k czymś takim o
reklama
Dwa+Trzy
A nie chciałabyś i Naszej listy poprowadzić?Też chcę być na liście
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki
Ktoś to musi pozbierać
Przykro mi i życzę szybkiego spełnienia marzenia o dzieciątku!Hej dziewczyny, niestety muszę się z Wami pożegnać. Dziś w nocy poroniłam. Bardzo mi ciężko. Staraliśmy się prawie rok o tą fasolkę Trzymam za Was wszystkie kciuki❤