reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Byłam na wizycie i co wsyztsko dobrze pęcherzyk dalej jest, ciałko żółte dziś jest znowu po wizycie krwawienie teraz. A wszystko dobrze było. Żadnych krwiaków nic . To czemu kuzwa
A może faktycznie to przez ukrwienie i to nic groźnego, po prostu podrażnienie po badaniu? Nie wiem kurcze, może faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem, ale jak wszystko wygląda dobrze to nie martw się na zapas

A może faktycznie to przez ukrwienie i to nic groźnego, po prostu podrażnienie po badaniu? Nie wiem kurcze, może faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem, ale jak wszystko wygląda dobrze to nie martw się na zapas

Mówiła, ze jest okej. Normalnie. Wiec ja nie wiem o co kaman. Jak byłam w poprzedniej to od razu mówiła ze krwiak i za pęcherzykiem wiec może go pociągnąć ze sobą. Zobaczę czy krwawienie ustanie jak wczoraj

Byłam na wizycie i co wsyztsko dobrze pęcherzyk dalej jest, ciałko żółte dziś jest znowu po wizycie krwawienie teraz. A wszystko dobrze było. Żadnych krwiaków nic . To czemu kuzwa
A nie masz jakiejs nadzerki? Ja mam nadzerke i krwawie z niej po stosunku. Nie mam usg dopochwowego ale podejrzewam ze tez bym krwawila po nim z nadzerki bo szyjka jest ukrwiona bardzo w ciazy.

A nie jest to czas w którym mogła byś mieć miesiączkę? Gdybyś nie była w ciąży oczywiście. Tydzień temu przez 4 dni miałam takie brunatne ni to plamienie ni to krwawienie. Ustalo I nie było bolesne. W tym czasie miałam tak w grudniu i w listopadzie ostatnia miesiączkę.

A nie jest to czas w którym mogła byś mieć miesiączkę? Gdybyś nie była w ciąży oczywiście. Tydzień temu przez 4 dni miałam takie brunatne ni to plamienie ni to krwawienie. Ustalo I nie było bolesne. W tym czasie miałam tak w grudniu i w listopadzie ostatnia miesiączkę.

Nie. Miesiączka wypadała mi na 19 stycznia. Jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte wiec to nie miesiączka

Nie mówię że to miesiączka tylko resztki śluzówki (jajo nie jest jeszcze zbyt duże ) złuszczające się dlatego też jest to skąpe krwawienie często mylone przez kobiety z miesiączka gdy jeszcze nie wiedzą że są w ciąży. Miałam to 2 razy a ciąża potwierdzona. Ale termin się nie pokrywa więc pewnie to nie to

@olaaa7 ja grupę krwi miałam robioną w pierwszej ciąży, na panieńskie nazwisko. W między czasie wzięłam ślub i nikt mi nie robił problemu w szpitalu. W drugiej i trzeciej ciąży miałam to samo zaświadczenie i też nikt nie robił problemów. W tej ciąży moja gin powiedziała, że też nie muszę robić grupy krwi skoro już mam.

reklama
Dziewczyny betę hcg robiłam we wtorek później w czwartek. I jak np. Jutro zrobię to mogę ja porównać do poprzedniej? Czy lepiej zrobić kolejna?
Możesz zrobić, w internecie wpisz sobie kalkulator beta hcg i tam dokładnie daty i godziny oraz wyniki badań i policzy Ci czy jest dobry przyrost [emoji6]

Do góry