PatkaWariatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej pojechać i dostać opierdziel od lekarza, że nic się nie dzieje niż ignorować objawy, zrobią badanie, zawsze to człowiek spokojniejszyDziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?
Jedz koniecznie! Mi ustaly krwawienia po luteinie przy CPM (po tygodniu brania)Dziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?
Blanca, słuchaj się męża! Przy podejrzeniu CPM to zawsze warto sprawdzić, może nic takiego, ale nikt nie ma prawa Cię za to opierdzielic - taka ciąża to zagrożenie życia.Dziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?
Ja od razu Ci napisałam, że przy podejrzeniu CPM jechałabym od razu to kompetentnego lekarza.Dziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?
Jak przypomnę sobie test obciążenia glukozą to już mam mdłości. Bardzo źle to przeszłam, miałam 3 podejścia. 2 razy Zwymiotowalam, za 3 pielęgniarka udostępniła mi leżankę i jakoś udało się przeleżeć i nie zwrócić. Fatalne badanie.
@Blanca86 ja bym skontrolowała na IP.
ŁagiewnikiSuper ) gdzie mieszkasz? Ja na Woli Duchackiej
Łagiewniki[emoji854]