Mamawrzesniowa
Fanka BB :)
trzymam kciuki, daj znać po wizycieJuz sie zapisałam przed chwila
robie cokolwiek. Żeby nie myśleć, że za 5 minut wchodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki, daj znać po wizycieJuz sie zapisałam przed chwila
robie cokolwiek. Żeby nie myśleć, że za 5 minut wchodzę
W moim mieście jest i zapisałam się
Ja byłam w 11+4 i już był widoczny, ale to różnie jest. Może jeszcze nie było widać u Twojego maluszkaPrzyziernosc karku 1,26, wiec chyba ok, prawda? I u mnie tez nie widać pęcherza moczowego, czyli 11+4 za wcześnie, prawda?
Przyziernosc karku 1,26, wiec chyba ok, prawda? I u mnie tez nie widać pęcherza moczowego, czyli 11+4 za wcześnie, prawda?
Super, cieszę się że wszystko dobrze tak jak dziewczyny pisały może być widać ale nie musiPrzyziernosc karku 1,26, wiec chyba ok, prawda? I u mnie tez nie widać pęcherza moczowego, czyli 11+4 za wcześnie, prawda?
Przyziernosc karku 1,26, wiec chyba ok, prawda? I u mnie tez nie widać pęcherza moczowego, czyli 11+4 za wcześnie, prawda?
a ten wynik nt moze sie zwiększyć w miarę powiększania sie dziecka? Mogę prosić o ten wykres?Jest bardzo dobrze. Wynik NT jest zalezny od tygodnia ciąży i długości dziecka. Ja dostałam takie wykresy.
Głowa do góry.
Super Nie stresuj się , ponoć nie widać pęcherza moczowego jak dzidzia odda mocz [emoji4] tak pisały dziewczyny ostatnioPrzyziernosc karku 1,26, wiec chyba ok, prawda? I u mnie tez nie widać pęcherza moczowego, czyli 11+4 za wcześnie, prawda?