reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny smarujecie się już czymś na rozstępy? Kupiłam sobie wczoraj olejek, w domu przeczytałam że dopiero od 4 miesiąca ciąży jest zalecany...
W pierwszej ciąży rozstępy mnie łaskawie ominely, ale wolę dmuchać na zimne :p

Ja też budzę się 2-3 w nocy. Dosłownie na śpiocha idę do łazienki i jak wracam to śpię jak zabita. Mój mąż przez moje nocne wojaże wstaje razem ze mną i idzie do kuchni [emoji14] śmieje się z niego i mówię że pora karmienia;)

1016lew gratulacje synka

Ja tez liczę ze poznam płeć 14marca to będzie 14t1d . Tatuś twierdzi ze będzie córka wiec wczoraj jego dziecko dostało pierwszy prezent na dzień kobiet hihi .
Kupił buty ... No rozmiar trochę nie bardzo bo 22 wiec założy po roku- No ale przecież były najmniejsze w sklepie .. ale są urocze

Załączniki

• 83368E77-6E34-40A0-A32A-8F22166C4A11.jpeg
    83368E77-6E34-40A0-A32A-8F22166C4A11.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 113
Ja należę do tych niecierpliwych i bardzo chcialabym się juz dowiedzieć tego 15ego..ale pytam bo słyszałam, że często są pomyłki co do płci z usg w tym tygodniu.. Chociaz osobiście znam dziewczyny, że później sie tylko potwierdziło... [emoji848]

A imiona to dla chlopaka wspólnie chcemy Filipka a dziewczynka jest problem.. Mi bardzo sie podobają Zoja i Konstancja.
Zoja śliczne imię. Też o nim myślę :-)
My wczoraj mieliśmy dyskusję pierwszą ever o imionach. Lekarz powiedział, że będzie na 90% dziewczynka i tego się trzymamy. Ja wiem, że to się może zmienić, ale... Będziemy wtedy myśleć ;-) Nie ma co gdybać.
Mi się podobają trochę inne imiona, a Narzeczonemu klasyki.
U mnie faworytkami od początku były Nina, Zoja, Nela i... Halszka (haha, wiem, wiem...). Narzeczony i o Zoi i Halszce słyszał pierwszy raz. Na Nelę bez entuzjazmu zareagował, a Nina źle mu jakoś kojarzy.
Ale znaleźliśmy złoty środek chyba i będzie Ada (Adrianna), albo Olga.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też się budzę w nocy ale zawsze tylko raz na siku i potem nie mogę zasnąć z 2h.. czy to 3 czy 5 rano:/ masakra
Ale po pierwszym trym macica się trochę podniesie to nie będzie wam się chciało tak sikac ciągle. I to wróci pod.koniec.dopiero [emoji14]

Ann89 polecam Ci nawilżacz powietrza, jak śpię z nawilżaczem to nie mam kataru:)

Justyndziuk mniej się rozglądać [emoji23] czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Nie chce mi się sprzątać- nie widzę syfu[emoji23]

Moja skończy 2 w czerwcu [emoji173]
Ja też tak mam w nocy... Rano czuje się zmęczona jakbym pół nocy nie spała a to tylko siusiu...

Ty mi sie coraz bardziej podobasz kobieto... Ten patent na kurz! [emoji7][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry