reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Witam się dosyć późno, ale miałam dziś strasznie leniwą niedziele. Już mam dosyć domu, tego lezenia, spania :c sama bym poszla do pracy. W moim przypadku zaczął się 12 tydzień i wszystkie objawy jak ręką odjął. Gdyby nie rosnący brzuch to ciężko byłoby mi uwierzyć ze w ciąży jestem. Prenatalne juz piatek, jak i przekazanie kluczy na nowe mieszkanko, szczesliwy dzień :) pierwsze USG z narzeczonym, nie mogę się doczekać. Dajcie znac co z tym watkiem zamknietym. Mowicie ze sa tu jakies watki z brzuszkami, tabelki a ja nic kompletnie nie widze ani nie ogarniam. Dziś 12+2 i jak zobaczyłam brzuszek w lustrze to byłam w szoku:o spokojnej nocy wszystkim i udanego poniedzialku!
Snapchat-972942593.jpeg

Witam się dosyć późno, ale miałam dziś strasznie leniwą niedziele. Już mam dosyć domu, tego lezenia, spania :c sama bym poszla do pracy. W moim przypadku zaczął się 12 tydzień i wszystkie objawy jak ręką odjął. Gdyby nie rosnący brzuch to ciężko byłoby mi uwierzyć ze w ciąży jestem. Prenatalne juz piatek, jak i przekazanie kluczy na nowe mieszkanko, szczesliwy dzień :) pierwsze USG z narzeczonym, nie mogę się doczekać. Dajcie znac co z tym watkiem zamknietym. Mowicie ze sa tu jakies watki z brzuszkami, tabelki a ja nic kompletnie nie widze ani nie ogarniam. Dziś 12+2 i jak zobaczyłam brzuszek w lustrze to byłam w szoku:o spokojnej nocy wszystkim i udanego poniedzialku! Zobacz załącznik 948341
Ja jestem dokładnie na tym samym etapie ciąży i mam prawie identyczny brzuszek. Też mi go tak od góry po południami wybija :-)
Prenatalne natomiast mam już we wtorek i narzeczony też będzie ze mną pierwszy raz!

Dobrze wiedzieć, bo się zastanawialam czy mi aby trochę za bardzo ten beben nie wywaliło [emoji23] Koniecznie dawaj znać! To nasz pierwszy bobas i tak nie moge sie doczekać jego reakcji, czlowiek się raczej nie spodziewa ze to taki piękny widok ♡
Ja jestem dokładnie na tym samym etapie ciąży i mam prawie identyczny brzuszek. Też mi go tak od góry po południami wybija :-)
Prenatalne natomiast mam już we wtorek i narzeczony też będzie ze mną pierwszy raz!

Dobrze wiedzieć, bo się zastanawialam czy mi aby trochę za bardzo ten beben nie wywaliło [emoji23] Koniecznie dawaj znać! To nasz pierwszy bobas i tak nie moge sie doczekać jego reakcji, czlowiek się raczej nie spodziewa ze to taki piękny widok ♡
Mój mąż był ze mną ostatnio na badaniu to udawał twardziela, ale łezkę w oku widziałam. Mimo, że to nasze 2 dziecko :) dla nich to też ogromne przeżycie. W sumie to mąż zadawał nawet lekarzowi więcej pytań niż ja. :)

Witam się dosyć późno, ale miałam dziś strasznie leniwą niedziele. Już mam dosyć domu, tego lezenia, spania :c sama bym poszla do pracy. W moim przypadku zaczął się 12 tydzień i wszystkie objawy jak ręką odjął. Gdyby nie rosnący brzuch to ciężko byłoby mi uwierzyć ze w ciąży jestem. Prenatalne juz piatek, jak i przekazanie kluczy na nowe mieszkanko, szczesliwy dzień :) pierwsze USG z narzeczonym, nie mogę się doczekać. Dajcie znac co z tym watkiem zamknietym. Mowicie ze sa tu jakies watki z brzuszkami, tabelki a ja nic kompletnie nie widze ani nie ogarniam. Dziś 12+2 i jak zobaczyłam brzuszek w lustrze to byłam w szoku:o spokojnej nocy wszystkim i udanego poniedzialku! Zobacz załącznik 948341
Gratulacje nowego mieszkania. Naprawdę duże zmiany przed Wami. A co do brzuszka, to on rośnie skokowo, raz szybciej, raz wolniej. Pewnie jeszcze nie raz będziesz zaskoczona, że przecież wczoraj tego nie było ;)

U mnie 14 tydzień leci. W środę zacznę 15. I poprawy wielkiej nie ma. Mecze się i mecze. Dziś wstałam taka jakaś gowniana słaba zmęczona bez energii. Jak wejdę na górę do swojej łazienki to mam zadyszkę i straszne zawrorty glowy. Wszystko łącze z żołądkiem. Taki chory obolały napęczniały. Ciąża mnie nie cieszy wręcz boje się ze mam już lekka depresje bo nic mnie nie cieszy. Myśle o wizycie u psychologa
A ja tu czekam na 14 tydzień jak na zbawienie bo z pierwsza córka w tym tygodniu mi minęło ehh :( czas pokaże zostało mi półtora tygodnia...
Ja też się strasznie mecze odkurzanie czy mycie podłóg to dla mnie maraton zawsze pomiędzy robię przerwę a kiedyś energii masa na siłowni biegałam na bieżni ćwiczyłam godzinami i co mam teraz od leżenia :( bo na nic sil nie mam

reklama
Witam po weekendzie. Mnie rozłożyło. Zostałam dziś w domu. Nie poszłam do pracy. Mam mega katar i strasznie łzawią mi oczy. Leżę plackiem. W środę wizyta.
Ja mam też już brzuszek, przy pierwszej ciąży o tej porze byłam jeszcze płaska.
Dopisałam się do tabelki. Ale, któraś z Was pisała o suwaczku. Nie ogarniam tego niestety.
Pozdrawiam Was. Miłego dnia.

Do góry