reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Jeśli chodzi o wątek zamknięty to jestem jak najbardziej za
A ja miałam już od kilku dni spokój z wieczornymi mdłościami, a od wczoraj powróciły na nowo ledwo żyje wieczorami a przecież to już 14 tydzień mam nadzieje, że szybko mi minie...
A ja miałam już od kilku dni spokój z wieczornymi mdłościami, a od wczoraj powróciły na nowo ledwo żyje wieczorami a przecież to już 14 tydzień mam nadzieje, że szybko mi minie...
justyndziuk
pumelova
supreme
Kurczę, to dziwne. Ja też nie mam stwierdzone trombofilii, sO Jezu ale Ci zazdroszczę.. Ja za jedno (10 szt) 55zl.. Nie mam refundacji bo nie ma trombofilii w wykazie a zatorowosci nie mam stwierdzonej..
Zazdroszczę. Majątek zostawiam w aptece.
supreme
Sorry, telefon mi z ręki wyleciał i przez przypadek zatwierdziłam odpowiedź, hehe.Kurczę, to dziwne. Ja też nie mam stwierdzone trombofilii, s
A więc tak, jak już pisałam, ja też nie mam stwierdzonej ani trombofilii, ani żadnego zespołu, ani mutacji a moja ginekolog bez problemu (chodzę prywatnie) mi wypisuje recepty z refundacją.
Płaciłabym koło 120 zł za 10 zastrzyków Clexane 0,4, a teraz płacę jakieś 35 zł.
pumelova
Też chodzę prywatnie, ale widać ten gin jest dosyć hm.. dokładny. Przy mnie sprawdzał wskazania i niestety nic nie pasowało. W poprzedniej ciazy miałam innego gina i miałam refundowane.. jakbym wiedziała to bym nie zmieniała:/ [emoji85]Sorry, telefon mi z ręki wyleciał i przez przypadek zatwierdziłam odpowiedź, hehe.
A więc tak, jak już pisałam, ja też nie mam stwierdzonej ani trombofilii, ani żadnego zespołu, ani mutacji a moja ginekolog bez problemu (chodzę prywatnie) mi wypisuje recepty z refundacją.
Płaciłabym koło 120 zł za 10 zastrzyków Clexane 0,4, a teraz płacę jakieś 35 zł.
reklama
justyndziuk