reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Justyndziuk masz refundowana fraxy?

Cytrusy mają wszystkie niski ig:D

Hej Mia ja też zaczęłam 11:) mam termin na 26.09. Skąd jesteś?

reklama
Hej dziewczyny :) Jeśli chodzi o wątek zamknięty to jestem jak najbardziej za :)
A ja miałam już od kilku dni spokój z wieczornymi mdłościami, a od wczoraj powróciły na nowo :( ledwo żyje wieczorami a przecież to już 14 tydzień :( mam nadzieje, że szybko mi minie...

Kurczę, to dziwne. Ja też nie mam stwierdzone trombofilii, s
Sorry, telefon mi z ręki wyleciał i przez przypadek zatwierdziłam odpowiedź, hehe.
A więc tak, jak już pisałam, ja też nie mam stwierdzonej ani trombofilii, ani żadnego zespołu, ani mutacji a moja ginekolog bez problemu (chodzę prywatnie) mi wypisuje recepty z refundacją.
Płaciłabym koło 120 zł za 10 zastrzyków Clexane 0,4, a teraz płacę jakieś 35 zł.

Sorry, telefon mi z ręki wyleciał i przez przypadek zatwierdziłam odpowiedź, hehe.
A więc tak, jak już pisałam, ja też nie mam stwierdzonej ani trombofilii, ani żadnego zespołu, ani mutacji a moja ginekolog bez problemu (chodzę prywatnie) mi wypisuje recepty z refundacją.
Płaciłabym koło 120 zł za 10 zastrzyków Clexane 0,4, a teraz płacę jakieś 35 zł.
Też chodzę prywatnie, ale widać ten gin jest dosyć hm.. dokładny. Przy mnie sprawdzał wskazania i niestety nic nie pasowało. W poprzedniej ciazy miałam innego gina i miałam refundowane.. jakbym wiedziała to bym nie zmieniała:/ [emoji85]

reklama
@pumelova ale ja nie mam stwierdzonej trombofilii ani nic z tych rzeczy chodzę prywatnie do gina.. [emoji848] nie mam pojęcia dlaczego nie masz refundowanej recepty.

Do góry