reklama
Kattee
Fanka BB :)
Aaa ♡ wróciłam z wizyty! Maluch cudnie mi pomachal ♡ jak sie wiercił! Jestem taka szczęśliwa. Później Wam wrzuce zdjęcie.
Gratuluję [emoji4] czekamy na zdjęcia
Mam 30 lat, to będzie moje drugie dzieciątko, pierwsze ma już prawie 8 lat i jest to syn. Termin porodu według OM na 26 września według usg 23. Moje badania usg prenatalne będą 18.03 a nie wiem czy robić z test peppa z krwi... a wy robicie?
Mam w planach tylko USG genetyczne, reszta badań tylko gdy podczas tego pierwszego wyjdzie coś nie tak.
A rozmawiałaś z lekarzem o swoim samopocziciu? Twoje dolegliwość są wyjątkowo nasilone i męczące. Ja też mam sporo dolegliwości, nie robię w domu tyle co zawsze. Sporo spada na męża.
Dziewczyny czy którejś z Was też jest ciągle zimno? Ja mam takie momenty, że aż się trzęsę z zimna.
Mi ciągle jest zimno. Dnie spędzam w salonie z odkręconymi na maksa grzejnikami i pod kocem.
Hej dziewczyny! dostałam dzisiaj wyniki z badań prenatalnych (z krwi). Wszystko w porządku! były to badania z określeniem płci dziecka. Będzie dziewczynka!!
Super, wreszcie i dziewczynki zaczynają się pojawiać [emoji4]
Oby i u mnie zakrólował hehe
Mam dwie córy, mąż ocipieje jak będzie trzecia
Też liczę na chłopca. Mam cichą nadzieję, że dzisiaj maluch pokaże co ma między nóżkami [emoji6]
U
użytkownik188836
Gość
Mam zepsuty aparat, ale mam nadzieje ze widac ♡ tak raczke dzisiaj malenstwo wyciągnęlo ze paluszki wszystkie widzialam ♡ ale z całych tych emocji nie wiem ile bobas mierzy. Wiem ze równo z OM 11+5, to gdzies z 5 cm pewnie, nie?
cudowności!Mam zepsuty aparat, ale mam nadzieje ze widac ♡ tak raczke dzisiaj malenstwo wyciągnęlo ze paluszki wszystkie widzialam ♡ ale z całych tych emocji nie wiem ile bobas mierzy. Wiem ze równo z OM 11+5, to gdzies z 5 cm pewnie, nie? Zobacz załącznik 946880
ja mam za godzine usg, powinnam poczekać do prenatalnych, ale nie wytrzymałam i sie umowilam dodatkowo. Musze sprawdzić ,czy wszystko jest ok, bo cale noce nie spie.
Kattee
A na zdjęciu nie masz pomiarów? Albo może na opisie USG?Mam zepsuty aparat, ale mam nadzieje ze widac ♡ tak raczke dzisiaj malenstwo wyciągnęlo ze paluszki wszystkie widzialam ♡ ale z całych tych emocji nie wiem ile bobas mierzy. Wiem ze równo z OM 11+5, to gdzies z 5 cm pewnie, nie? Zobacz załącznik 946880
U
użytkownik188836
Gość
No właśnie nie ale jak lekarz mówił ze wszystko super to mu ufam
A na zdjęciu nie masz pomiarów? Albo może na opisie USG?
Kattee
Ważne, że wszystko jest ok[emoji4]No właśnie nie ale jak lekarz mówił ze wszystko super to mu ufam
Mój z USG jest kilka dni młodszy niż z OM, więc jeśli rośnie dalej w takim samym tempie to dzisiaj powinniśmy mieć 11+3, nasze maluchy powinny być podobnej wielkości więc po wizycie dam ci znać ile ma cm[emoji6]
A kiedy masz prenatalne?
reklama
U
użytkownik188836
Gość
8 marca, w dzien kobiet ♡Ważne, że wszystko jest ok[emoji4]
Mój z USG jest kilka dni młodszy niż z OM, więc jeśli rośnie dalej w takim samym tempie to dzisiaj powinniśmy mieć 11+3, nasze maluchy powinny być podobnej wielkości więc po wizycie dam ci znać ile ma cm[emoji6]
A kiedy masz prenatalne?