reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja wizytuję jutro przed poludniem. Ekscytacja miesza się ze strachem. Na badanie zabieram tym razem mamę :)
Wczoraj pochodziłam trochę po centrum handlowym i kupilam piewszego ciuszka dla malucha i zabawkę dla noworodka. Prawie się popłakałam przy kasie z emocji [emoji14]

reklama
Olagie też mam jakąś taka wewnętrzna pewność że z dziewczynką miałabym prościej bo już umiem obsługiwać:D

Paula teraz będzie tylko lepiej;)

Mitsukurina wspaniałe pierwsze zakupy ;) mamie na pewno się spodoba

Gratuluję wizyt. Super że ostatnio pojawiają się już tylko te dobre informacje:) Ja wczoraj rozpoczęłam 13 tydzień i moje objawy minęły jak ręką odjął:) wczoraj cały dzień chodziłam jak nakręcona. Mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej:)
Ja też czekam na to żeby objawy ustąpiły. Mam mdłości, zawroty głowy, wymioty, osłabienie, napady zimna.

@Ann89 dziękuję za odpowiedź, tak mnie to zaczęło od wczoraj męczyć już fest, że zrosty i inne historie, od lekarzy długo czasu już miałam zielone światło, że wszystko w porządku ale teraz że to plamienie było niby trzy dni ale było to się do głowy mi wbiło, że to przez cc[emoji849] zmiękczanie mózgu w ciąży jest tak prawdziwe....

A ja sie dzisiaj strasznie przestraszyłam... Spałam na wznak i obudził mnie dyslomfort w podbrzuszu, gdy dotknelam to macica jakby sie postawila do pionu... Jak juz położyłam się na boku to przeszlo jak ręką odjal. Też któraś tak miala? [emoji43][emoji43][emoji43]
Wiem, ze w późniejszych tygodniach tak mialam w poprzednich ciążach ale w 10tyg?[emoji848]
Polecam magnez:) Możesz wspomnieć o tym lekarzowi na wizycie

Witaj ♡ wydaje mi się że juz raczej nie mamy co się bać, najgorszy okres za nami :) chociaz w sumie się madruje, a sama mam stresa, ale tak już chyba będzie do końca. Chociaz obiecuje sobie "po 12 tygodniu juz nie panikuje." Mówiłam tak tez jak zobacze zarodek, potem serduszko... zawsze coś sie znajdzie [emoji23]
Cześć wszystkim
Witamy się w 10 tyg jutro wizyta trochę sie boimy bo to nasza trzecia ciąża po stracie
Na pokładzie mamy już 2,5 letnia dziewczynkę
Pozdrawiam i podczytuje Was namiętnie!

reklama
No ja czekam z utesknieniem na drugi trymestr :D
Ale te kilka tygodni teraz tak szybko zlecialo juz 11+3 :) teraz 2 tygodnie i prenatalne :D

Macie jakieś pomysły na wege obiady? Mięso mi nie podchodzi i szukam inspiracji. :)

Do góry