reklama
No cóż, to moja pierwsza ciąża, ja chciałam od początku robić samo USG i z jednej strony słyszę napływ rozhisteryzowanych opinii, żeby absolutnie wszystkie badania robić, PAPP-a i amniopunkcję też - co mnie osobiście nakręca, że coś jest nie tak, robię się nerwowa, zamiast cieszyć się ciąża, a z drugiej strony słyszę opinie, żeby robić tylko USG, bez amniopunkcji jeśli USG wyjdzie dobrze, bo jest ryzyko poronienia do tego opinia mojego lekarza, który twierdzi, ,że jest wszystko w porządku i mam się niczym nie martwić a samo USG jest bezsensu a jego opinia jest dla mnie ważna, skoro prowadzi moją ciążę i wiecie, w mojej głowie totalny chaos
Ale już zdecydowałam, że USG robię, już mam wizytę na poniedziałek umówioną.
Czarnulka28, Kubuś to typowanie mojego męża a ja znowu bardziej za Michasiem.. zobaczymy, jeszcze dużo czasu. No i może się okazać, że powita nas Julka..
Dzięki dziewczyny za opinie
Czarnulka28, Kubuś to typowanie mojego męża a ja znowu bardziej za Michasiem.. zobaczymy, jeszcze dużo czasu. No i może się okazać, że powita nas Julka..
Koko88
Fanka BB :)
Witajcie nowe mamusie! fajnie ze nas tu wciąż przybywa
zainspirowałyście mnie tymi imionami i zaczęłam szperać po księgach imion bo jak można nie mieć swoich typów.. z dziewczęcych podoba mi się Liliana i Laura, z chłopięcych - Hubert, Ignacy
zainspirowałyście mnie tymi imionami i zaczęłam szperać po księgach imion bo jak można nie mieć swoich typów.. z dziewczęcych podoba mi się Liliana i Laura, z chłopięcych - Hubert, Ignacy
pumelova
Ale po co amniopunkcje? Ja się robi jak coś jest nie tak na nieinwazyjnym prenatalnym. Tak na wszelki wypadek nie trzebaNo cóż, to moja pierwsza ciąża, ja chciałam od początku robić samo USG i z jednej strony słyszę napływ rozhisteryzowanych opinii, żeby absolutnie wszystkie badania robić, PAPP-a i amniopunkcję też - co mnie osobiście nakręca, że coś jest nie tak, robię się nerwowa, zamiast cieszyć się ciąża, a z drugiej strony słyszę opinie, żeby robić tylko USG, bez amniopunkcji jeśli USG wyjdzie dobrze, bo jest ryzyko poronienia do tego opinia mojego lekarza, który twierdzi, ,że jest wszystko w porządku i mam się niczym nie martwić a samo USG jest bezsensu a jego opinia jest dla mnie ważna, skoro prowadzi moją ciążę i wiecie, w mojej głowie totalny chaos
U
użytkownik188836
Gość
Ooo, to tak jak u nas Liliana. Myslałam tez dla dziewczynki Auria, ale każdy mówi ze widziwiam, a takie piękne imie. Dla chlopczyka podoba nam się Oktawian
Witajcie nowe mamusie! fajnie ze nas tu wciąż przybywa
Ania23081991
Ja miałam kiepski wczorajszy wieczór i niestety spędziłam wieczór z wymogami...Ale dziś już dużo lepiej. Mamy już 13 tydzień i myślałam że mnie oszczędzi, ale może bez tego się nie da.
Mam już w domu córkę Marikę i też wszyscy marudzili, a teraz nikt sobie nie wyobraża żeby było inaczej.
Teraz będzie Adaś lub Hania (ewentualnie Zosia). Wybory moje w sumie, ale mężowi się podobają.
Już nie mogę się doczekać poniedziałku i tego usg. Może uda się podejrzeć płeć.
Też już oglądaliśmy wstępnie w Internecie wózki i wpadł mi w oko Adamex Reggio
Mam już w domu córkę Marikę i też wszyscy marudzili, a teraz nikt sobie nie wyobraża żeby było inaczej.
Teraz będzie Adaś lub Hania (ewentualnie Zosia). Wybory moje w sumie, ale mężowi się podobają.
Już nie mogę się doczekać poniedziałku i tego usg. Może uda się podejrzeć płeć.
Też już oglądaliśmy wstępnie w Internecie wózki i wpadł mi w oko Adamex Reggio
reklama
Haha moje córki tak mają na imię [emoji23]Nasze imiona to chłopak na pewno Aleksander, drugi będzie Leon. A jak dziewczynka jeszcze myślimy między Oliwią a Lilianną
O Oliwii zawsze Panie mówią tak: "Oliwia ma duży talent plastyczny... A Lila? Hmmm... Lila sobie poradzi w zyciu." [emoji23]