reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Hahaha następnym razem będzie dziewczynka [emoji3] na razie musisz być zadowolona z siurakow [emoji23][emoji23]
Oj kochana ja już nie startuje więcej. Ja chcaialm mieć dwójkę dzieci ta ciąża to zaskoczenie i szok zwłaszcza ze leczyłam się na niepłodność z drugim synem i dlugo walczyłam i niego. Dla mnie to cud ale już więcej dzieci nie planuje. Będzie rodzinka pl i dosyć hehehhe zwłaszcza ze bardzo się mecze

Dziewczyny ja już wróciłam załączam zdjęcie mojego siusiora dosłownie. Nogi dupsko i siusiak w środku.
Mały zdrowy, NT-1,2, duży 6,5 cm naprawdę wielki się wydawał i lekarz mówił ze duży. Nogi długie. Tu gdzie robił usg czyli tu gdzi pępek i gdzie jajnik czuje ruchy i tu on właśnie był. No trudno ale zakochałam się w nim bo był taki słodki tak się słodko ruszał. Dr trzy razy robił przerwy bo chciał ładne zdjęcia zrobić a na koniec zrezygnowaliśmy bo maly przyjął pozycje jak hitler z ręka w gorze. No przekomiczny i przesłodki.
ważne że wszystko ok[emoji39]

Mój brzuch tez wygląda jak w 6 miesiącu, nawet rano jest już pokaźnych rozmiarów a wieczorem to już w ogóle :p
A teraz czytam że i dziewczynka nam się pojawiła pierwsza :) Gratuluję!
Ja idę na prenatalne 13+3 więc liczę że tez dowiem się co tam w środku siedzi ale jakoś zaczęłam myśleć że to może być dziewczynka. Hm ciekawe czy mi się sprawdzi przeczucie.

reklama
Oo widzę, że mamy kolejnego chłopca i dziewczynkę na grupie [emoji7][emoji7] gratulacje dziewczyny [emoji8]
Ja już po wizycie u endo, mam mniejsza dawkę eutyroxu i kolejna wizyta za miesiąc :)
Byłam dziś w lidlu i kupiłam spodnie ciążowe, są mega wygodne [emoji3]
A to mój brzuch, wyglada jakbym była w 7 miesiącu ciąży [emoji85][emoji85]
Zobacz załącznik 945217

Ja tez mam taki :) szczególnie wieczorem

Do góry