czarnulka28
Fanka BB :)
To racja był taki no słodki i taki już wielki kurde niedawno się dowiedziałam a on już taki duzasnyOj tam załamana[emoji23] i tak już go kochasz hehe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To racja był taki no słodki i taki już wielki kurde niedawno się dowiedziałam a on już taki duzasnyOj tam załamana[emoji23] i tak już go kochasz hehe...
Oj kochana ja już nie startuje więcej. Ja chcaialm mieć dwójkę dzieci ta ciąża to zaskoczenie i szok zwłaszcza ze leczyłam się na niepłodność z drugim synem i dlugo walczyłam i niego. Dla mnie to cud ale już więcej dzieci nie planuje. Będzie rodzinka pl i dosyć hehehhe zwłaszcza ze bardzo się meczeHahaha następnym razem będzie dziewczynka [emoji3] na razie musisz być zadowolona z siurakow [emoji23][emoji23]
ważne że wszystko ok[emoji39]Dziewczyny ja już wróciłam załączam zdjęcie mojego siusiora dosłownie. Nogi dupsko i siusiak w środku.
Mały zdrowy, NT-1,2, duży 6,5 cm naprawdę wielki się wydawał i lekarz mówił ze duży. Nogi długie. Tu gdzie robił usg czyli tu gdzi pępek i gdzie jajnik czuje ruchy i tu on właśnie był. No trudno ale zakochałam się w nim bo był taki słodki tak się słodko ruszał. Dr trzy razy robił przerwy bo chciał ładne zdjęcia zrobić a na koniec zrezygnowaliśmy bo maly przyjął pozycje jak hitler z ręka w gorze. No przekomiczny i przesłodki.
U mnie już po prenatalnych wszystko ok i podobno dziewczynka [emoji3]
A szyjesz kpl czapka turban plus komin??
Właśnie tal dokładnie wszystko. Zaczelam sie zastanawiac czy mozliwe na NFZ zeby lekarz tak wszystko obejrzalJa tylko prywatnie chodzę do jednego lekarza to moja trzecia wizyta ale ja wszystkie ciąże u jednego lekarza prowadziłam bo mam jego najlepszego
Oo widzę, że mamy kolejnego chłopca i dziewczynkę na grupie [emoji7][emoji7] gratulacje dziewczyny [emoji8]
Ja już po wizycie u endo, mam mniejsza dawkę eutyroxu i kolejna wizyta za miesiąc
Byłam dziś w lidlu i kupiłam spodnie ciążowe, są mega wygodne [emoji3]
A to mój brzuch, wyglada jakbym była w 7 miesiącu ciąży [emoji85][emoji85]
Zobacz załącznik 945217