reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Boże jestem załamana trzeci siuras. Widziałam sama bez szans na cipke.
Teraz wyszłam zjeść słodkie i czekam 15 min bo leży odwrócony i nie ma szansy pomierzyć. Jest taki duzasny na tym USG no fajny dzidzia już taka ale nie mogę odżałować tego siusiaka no
Już aż tak widać [emoji16]

reklama
Teraz wyszłam zjeść słodkie i czekam 15 min bo leży odwrócony i nie ma szansy pomierzyć. Jest taki duzasny na tym USG no fajny dzidzia już taka ale nie mogę odżałować tego siusiaka no
U mnie było odwrotnie, dzidzia była tak ułożona, że wszystko dało się pięknie pomierzyć i sprawdzić, ale tego co ma między nogami to nie było widać:)

Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

Oj tam załamana[emoji23] i tak już go kochasz hehe...

Hahaha następnym razem będzie dziewczynka [emoji3] na razie musisz być zadowolona z siurakow [emoji23][emoji23]

Hahaha następnym razem będzie dziewczynka [emoji3] na razie musisz być zadowolona z siurakow [emoji23][emoji23]
he he, mój wujek też miał ciśnienie na dziewczynkę ,na poczatku było 3 chłopców, a potem w końcu dziewczynka , a po kilku latach jeszcze jedna niespodzianka - tez dziewczynka :)
ja zawsze chciałam mieć córkę

he he, mój wujek też miał ciśnienie na dziewczynkę ,na poczatku było 3 chłopców, a potem w końcu dziewczynka , a po kilku latach jeszcze jedna niespodzianka - tez dziewczynka :)
ja zawsze chciałam mieć córkę
Ja od początku z synem czułam, że będzie chłopiec i ani razu się nie zawahałam i się sprawdziło. Teraz też tak mam, ale czuję, że będzie dziewczynka :) ciekawe czy się sprawdzi. Mąż twierdzi, że chłopiec, ale on to zmienny jest [emoji23] Raz mówi tak, a raz że inaczej

reklama
Do góry