reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Kara super wiadomości, gratulacje kochana [emoji7]
Się tylko przyczepie do tego testu [emoji13] on to chyba tylko wiarygodny jest z USG które musi być wykonane do dwóch dni później lub w wcześniej. Jeśli jest już różnica ok tyg między nimi to już pierdoły wychodzą. Tak słyszałam ale nie wiem czy to akurat jest prawda...
Tydzień różnicy może być. U mnie będzie 6 dni i lekarz stwierdził że ok. Testy z krwi muszą być wykonane w tym samym dniu Najpóźniej dzień po lub tydzień wcześniej ...tak mi tłumaczył.

reklama
Mam pakiet medyczny z pracy. Chodzę do Medicoveru. Oni wysyłają na prenetalne do Supra-Medu. Bardzo fajny lekarz tam jest. Byłam tam na prenetalnych w poprzedniej ciąży. Dokładnie wszystko sprawdził. Uspokoił że jest ok. 3 razy tam wchodziłam bo Młody nie chciał się od razu pokazać. Musiałam wypić czekoladę, pospacerować i wrócić znów na usg.
@Madeline86 jakiego masz lekarza? ps. gdzie robisz badania prenatalne? [robisz te darmowe z programu?]

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Będę pewnie pojawiać się i znikać bo mam w domu 9 miesięcznego, niesamowicie aktywnego bobasa :) i tu taka 9 tygodniowa Niespodzianka. Mam 32 lata, mieszkam na Śląsku (Ustroń). Pierwszą ciążę poronilam w 7tc. Drugą cała się stresowalam czy wszystko będzie ok. Teraz jestem bardzo pozytywnie nastawiona, wierzę że wszystko będzie dobrze. I czekam z niecierpliwością na prenetalne - 13 marca :)
Witaj :) to prenetalne mamy "razem", bo ja też 13 marca :)

reklama
Do góry