reklama
U
użytkownik188836
Gość
Mamy ten sam termin ♡ sliczne boboI ja po wizycie. Bobo ma 3,2 cm, wielkością jest na równo 10tc, termin na 14.09 Wyniki ok. Tłumaczyć Wam nie będę co z tą toxoplazmozą, bo do dość skomplikowane ale jest wszystko pod kontrolą
Mamadwojki27
Zaangażowana w BB
Witam was w sobotę jak ja wam zazdroszczę że wy tak możecie jeść ja się zmuszam do wszystkiego wczoraj smakował mi arbuz i jogurty standardowy plan mojego żywienia kanapek nie mogę jeść bo mi słabo także ten czekam jak na zbawienie do 12 tygodnia
Super wieści[emoji16] oby nic więcej się nie działo...Mamadwojki27 przynajmniej nie przytyjesz za dużo) współczuję szczerze!
Idę do domku dziś!
Lovi23
Fanka BB :)
Hej wszystkim.
Wczoraj na wkladce zauważyłam takiego glutka jakby ze śluzu rozciagliwego [emoji848] normalnego koloru, tzn taki jakby żółty... moze delikatnie bezowy. Myślicie, że to normalne ? Czy powinnam się zgłosić do lekarza ? Cały czas o tym myślę [emoji849] I swiruje, że może to czop sluzowy. Brzuch mnie nie boli [emoji848] czy zaczekać z tym do wizyty w środę?[emoji848]
Wczoraj na wkladce zauważyłam takiego glutka jakby ze śluzu rozciagliwego [emoji848] normalnego koloru, tzn taki jakby żółty... moze delikatnie bezowy. Myślicie, że to normalne ? Czy powinnam się zgłosić do lekarza ? Cały czas o tym myślę [emoji849] I swiruje, że może to czop sluzowy. Brzuch mnie nie boli [emoji848] czy zaczekać z tym do wizyty w środę?[emoji848]
Ja też tak raz czy dwa miałam...i wszystko jest ok[emoji3]Hej wszystkim.
reklama
marlusia
Fanka BB :)
Hej wszystkim.
Ja tak miałam i położna mnie od razu umówiła do lekarza na najbliższy termin, niby wszystko było ok ale duphaston muszę brać. Także ja bym dzwoniła.
Edit: aaa nie jak bez krwi to spoko! Źle przeczytałam, na szybko. Jak bez krwi w normalnym kolorze to myśle, ze do środy można poczekać.