Ja z 1 czułam pękające baloniki w 12 TC...i czasami mi się wydaje że dzidzię też czuje, bo wzdęcia mam w innym miejscu hehe ale teraz to nie balonik tylko jakby się całe obracało jak mu się moja pozycja nie podoba[emoji16]Czytałam też gdzieś na fb na jakieś grupie jak dziewczyny pisały ze w 13tc 15tc czuja ruchy po jedzeniu czy z rana co dla mnie wydawało sie jakimś absurdem aby tak wcześnie cokolwiek czuć, czytałam że tam bliżej 20 tygodnia. Ale mnie zszokowało to co czuje, najbardziej z rana
reklama
justyndziuk
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizyty! [emoji8]
@jurkovska bardzo możliwe, ze już czujesz łaskotanie przez swojego bąbla [emoji177] moja siostra tez zaczęła czuć bardzo wcześnie.
jeju zazdrooo [emoji2] nie mogę się doczekać [emoji5]
@jurkovska bardzo możliwe, ze już czujesz łaskotanie przez swojego bąbla [emoji177] moja siostra tez zaczęła czuć bardzo wcześnie.
jeju zazdrooo [emoji2] nie mogę się doczekać [emoji5]
marlusia
Dziewczyny, a jak z waszą aktywnością fizyczną? Ja jestem na maksa rozleniwiona, ale chciałabym coś porobić tylko co... wcześniej chodziłam na siłownię na maszyny, ale jakieś 3 miesiące miałam przerwy, miałam wrócić no, ale teraz to bez sensu bo taki wysiłek nie wskazany. Chętnie bym na spacery pochodziła, ale taka pogoda jest, że masakra, chociaż dziś chyba skorzystam bo słońce i ma być dyszka . Myślałam o basenie, tylko jestem typem osoby, która po wyjściu z chloru musi się umyć, nasmarować, umyć włosy (odżywka olejki) i wysuszyć głowę itp. co zimą jest męczące w takich miejscach, poza tym nie ubiorę się dopóki chociaż trochę nie wyschnę (masakra ze mną xd), latem to można z morką głową wyjść A Wy robicie coś? Polecacie?
justyndziuk
jurkovska
Dziewczyny, a jak z waszą aktywnością fizyczną? Ja jestem na maksa rozleniwiona, ale chciałabym coś porobić tylko co... wcześniej chodziłam na siłownię na maszyny, ale jakieś 3 miesiące miałam przerwy, miałam wrócić no, ale teraz to bez sensu bo taki wysiłek nie wskazany. Chętnie bym na spacery pochodziła, ale taka pogoda jest, że masakra, chociaż dziś chyba skorzystam bo słońce i ma być dyszka . Myślałam o basenie, tylko jestem typem osoby, która po wyjściu z chloru musi się umyć, nasmarować, umyć włosy (odżywka olejki) i wysuszyć głowę itp. co zimą jest męczące w takich miejscach, poza tym nie ubiorę się dopóki chociaż trochę nie wyschnę (masakra ze mną xd), latem to można z morką głową wyjść A Wy robicie coś? Polecacie?
Ja od przyszłego tygodnia sie wybiegam na basen i chce robić ćwiczenia na YouTube znalazłam fajny program dla ciężarnych
Anastazja35x
@Anastazja35x serio? Kurczę czyli to możliwe? Nie jest to żaden ból ani nic takiego tylko właśnie takie jakby trzepotanie skrzydełek motylka a czytałam że w tym tyg dziecko jest bardzo aktywne w macicy
Tak ale to było przy 3 ciąży tez mi się wydawało nie możliwe ale z dnia na dzień coraz bardziej ale to była końcówka 12 tygodnia
marlusia
Powiesz co to za program?Ja od przyszłego tygodnia sie wybiegam na basen i chce robić ćwiczenia na YouTube znalazłam fajny program dla ciężarnych
reklama
Kattee
Ja od przyszłego tygodnia sie wybiegam na basen i chce robić ćwiczenia na YouTube znalazłam fajny program dla ciężarnych
Daj namiary na ten program.
Ja też z tych bardziej rozleniwionych. Całymi dniami leże, a wiem że przydało by się coś robić. Jedyne co to spacery, ale ze względu na pogodę też bardzo sporadycznie. Nie mogę się już doczekać aż wreszcie zrobi się cieplej