reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hey dziewczyny tyle skrobiecie że nie daje rady nadrobić hehe :D
Gratulacje z udanych wizyt piękne bobasy już są :*
Ja mam 18.02 na NFZ i szczerze boję się tej wizyty ale niech mnie kieruje na badania chociaż i tyle :)
12 i 13 marca mam prenatalne :) a 18 marca wizytę prywatnie :)
Ja też mama z trudnymi objawami odrzuca mnie od jedzenia zmuszam się do niego schudłam już 2kg i pewnie jeszcze kilka kg w dół pójdzie :( mąż mnie wyzywa że mało jem i potem kręci mi się w głowie ale co zrobić jak na sam widok mi słabo :( odrzuca mnie nawet zapach żelu pod prysznic czy proszku do prania a o kawie zapomniałam już 5tyg temu :(
To dopiero 8+5 a gdzie tu do 12 tygodnia
Trzymam kciuki za wizyty :$
No właśnie niektórzy nie potrafią zrozumieć jak to jest możliwe że komuś jest ciągle niedobrze... Trzeba na własnej skórze się przekonać...

reklama
Hej dziewczyny.
Mnie od wczoraj bardzo brzuch i plecy bolą. Czekam na tą wizytę 21 jak na zbawienie, żeby się dowiedzieć czy wszystko ok. Do tego dzisiaj mdli mnie konkretnie i w głowie mi się kręci :-/

Powodzenia na dzisiejszych wizytach ! :) pare chyba ich jest.
Co do sexow ja nie mam w ogole ochoty. Moze jak lepiej sie poczuje to cos pomysle. Mąż tez jakos o tym nie mysli jak mnie widzi co chwile nad wc :p
Dokładnie tak jak u mnie. Zaczepiał pare razy ale jak warknęlam to odpuścił i czeka aż lepiej się poczuje oby to tylko nastapilo

Dziewczyny moja siostra cioteczna jest w ciąży termin ma 3 tyg wcześniej niż ja. Dziś mi mama powiedziała ze lekarz na wizycie( zapewne na prenatalnych) określił płeć i ze juz znaja

Moja szwagierka się nie dowiedziała, bo dzidzia nie chciała pokazać. Ale dużo mam się dowiaduje na prenatalnych[emoji3] ja się nie dowiedziałam bo wizyta trwała 5 min i lekarzowi się szukać nie chciało[emoji31] taka...polski NFZ [emoji36]

Prwnie już niedługo bedziemy po kolei się dowiadywały heheh. Ja mam wizytę za tydzień i jestem nastawiona na to ze się dowiem. Moje wizyty trwają tyle czasu le ja chcem i każe lekarzowi tak sprawdzać żeby się dowiedzieć heheheh

Hey dziewczyny tyle skrobiecie że nie daje rady nadrobić hehe :D
Gratulacje z udanych wizyt piękne bobasy już są :*
Ja mam 18.02 na NFZ i szczerze boję się tej wizyty ale niech mnie kieruje na badania chociaż i tyle :)
12 i 13 marca mam prenatalne :) a 18 marca wizytę prywatnie :)
Ja też mama z trudnymi objawami odrzuca mnie od jedzenia zmuszam się do niego schudłam już 2kg i pewnie jeszcze kilka kg w dół pójdzie :( mąż mnie wyzywa że mało jem i potem kręci mi się w głowie ale co zrobić jak na sam widok mi słabo :( odrzuca mnie nawet zapach żelu pod prysznic czy proszku do prania a o kawie zapomniałam już 5tyg temu :(
To dopiero 8+5 a gdzie tu do 12 tygodnia
Trzymam kciuki za wizyty :$
U mnie dzisiaj 8+6 i też mam prenetalne 13 marca, także mam nadzieję że obydwie przyniesiemy dobre wieści :)

reklama
Cześć :)
Ja ostatnio też marnie się czuje, jak jestem głodna to mam nudności, potem coś zjem i jeszcze gorzej . Komputer i tel nasilają dolegliwośći dlatego troche mnie tutaj mniej . Myślałam , że w domu będzie błysk jak na L4 siedzę , a tu ledwo ogarnięte. Liczę, że na wiosnę będzie lepiej :)

@pumelova , trzymaj się dzielnie, najważniejsze , ze dzidzia ok. Co mówią lekarze, jak długi pobyt się zapowiada ?

@marii19, znowu wizyta ? u innego lekarza ?

@Kara88 , wow, piekna fotka i super ze wynik ok :) widziałam , że porządki w tabelce zrobiłaś:)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :) sporo dzisiaj walentynkowych randek :)

Wczoraj sobie przypomniałam i od razu wysłałam maila do DKMS z aktualiazacją danych , dzisiaj odpowiedź dostałam, że na razie mnie blokują na czas ciąży i pierwsze 6 msc po terminie porodu.

Do góry