reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja też w domu od 8stycznia ;) a teraz od poniedziałku zaczynają się u nas ferie, syn już narzeka że nie będzie miał się z kim bawić [emoji23] tak wiec od poniedziałku dziewczyny znów zamieniam się w speca od budowli lego, będę łapać złodzieji i ginąć mnie milion razy na polu walk żołnierzyków [emoji23]

Ja też w domu od 8stycznia ;) a teraz od poniedziałku zaczynają się u nas ferie, syn już narzeka że nie będzie miał się z kim bawić [emoji23] tak wiec od poniedziałku dziewczyny znów zamieniam się w speca od budowli lego, będę łapać złodzieji i ginąć mnie milion razy na polu walk żołnierzyków [emoji23]

U nas się konczą wlasnie , nic specjalnego nie planowalismy bo zwykle i tak ponad tydzien byl przechorowany ( tak mniej wiecej od 5 lat ) , bylam z dziecmi na lodowisku , w kinie , ikea - wybieraly wstepnie meble do nowych pokoikow, w Hydropolis , na sankach . W niedzielę jeszcze moze pojedziemy na narty do Zieleńca :) oczywiscie ja nie jezdzę

A od poniedzialku szkola i skonczy się spanie do 11 [emoji5] znowu zaprowadzanie, odbieranie , odrabianie lekcji
Może i dobrze bo przyznam , że lenistwo mnie opanowalo [emoji5]

Ja po wizycie wszystko ok. Człowiek ma prawie 3 cm. Tylko w badaniach wyszło mi ze miałam ta cytomegalie ale teraz wynik jest niski wiec musiało być dawno. Następna wizyta 4 marca :)

Powiedzieliśmy dziś naszej 6 latce, płakała ze ona nie chce rodzeństwa, w szoku była a mi się serce krajało.
Nie przejmuj się Kochana. Niektore dzieci tak reaguja, potem na pewno będzie miłość [emoji173]

A moje przeziębienie się tak rozhulało, że już mi skóra na nosie od chusteczek popękała. MASAKRA !!

Hej. Byłam dziś u położnej. Założyła mi kartę ciąży i pobrala krew do badań. Ona przyjmuje też porody domowe [emoji2956] więc jak się uda to może spełni się moje marzenie [emoji7] A póki co odebrałam detektor od znajomej i znalazłam. Cicho jest więc musicie głośniej tel ustawic bo ciężko mu się przebić przez szumy ale jest [emoji7]

reklama
Hej. Byłam dziś u położnej. Założyła mi kartę ciąży i pobrala krew do badań. Ona przyjmuje też porody domowe [emoji2956] więc jak się uda to może spełni się moje marzenie [emoji7] A póki co odebrałam detektor od znajomej i znalazłam. Cicho jest więc musicie głośniej tel ustawic bo ciężko mu się przebić przez szumy ale jest [emoji7]
Pięknie słychać [emoji7][emoji7]

Do góry