reklama
Ann89
Fanka BB :)
Ja też w domu od 8stycznia a teraz od poniedziałku zaczynają się u nas ferie, syn już narzeka że nie będzie miał się z kim bawić [emoji23] tak wiec od poniedziałku dziewczyny znów zamieniam się w speca od budowli lego, będę łapać złodzieji i ginąć mnie milion razy na polu walk żołnierzyków [emoji23]
Mamawrzesniowa
Ja też w domu od 8stycznia a teraz od poniedziałku zaczynają się u nas ferie, syn już narzeka że nie będzie miał się z kim bawić [emoji23] tak wiec od poniedziałku dziewczyny znów zamieniam się w speca od budowli lego, będę łapać złodzieji i ginąć mnie milion razy na polu walk żołnierzyków [emoji23]
U nas się konczą wlasnie , nic specjalnego nie planowalismy bo zwykle i tak ponad tydzien byl przechorowany ( tak mniej wiecej od 5 lat ) , bylam z dziecmi na lodowisku , w kinie , ikea - wybieraly wstepnie meble do nowych pokoikow, w Hydropolis , na sankach . W niedzielę jeszcze moze pojedziemy na narty do Zieleńca oczywiscie ja nie jezdzę
A od poniedzialku szkola i skonczy się spanie do 11 [emoji5] znowu zaprowadzanie, odbieranie , odrabianie lekcji
Może i dobrze bo przyznam , że lenistwo mnie opanowalo [emoji5]
To który to był wasz tydzień? Miałyście bardzo trudną i cięzką pracę?A ja mam L4 od 8 stycznia...i już mam z deka dosyć[emoji23]
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Nie przejmuj się Kochana. Niektore dzieci tak reaguja, potem na pewno będzie miłość [emoji173]Powiedzieliśmy dziś naszej 6 latce, płakała ze ona nie chce rodzeństwa, w szoku była a mi się serce krajało.
A moje przeziębienie się tak rozhulało, że już mi skóra na nosie od chusteczek popękała. MASAKRA !!
Hej. Byłam dziś u położnej. Założyła mi kartę ciąży i pobrala krew do badań. Ona przyjmuje też porody domowe [emoji2956] więc jak się uda to może spełni się moje marzenie [emoji7] A póki co odebrałam detektor od znajomej i znalazłam. Cicho jest więc musicie głośniej tel ustawic bo ciężko mu się przebić przez szumy ale jest [emoji7]
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ze Śląska - Wy już jesteście umówione na te darmowe prenatalne w Gyncentrum?
reklama
moniczka2609
Pięknie słychać [emoji7][emoji7]Hej. Byłam dziś u położnej. Założyła mi kartę ciąży i pobrala krew do badań. Ona przyjmuje też porody domowe [emoji2956] więc jak się uda to może spełni się moje marzenie [emoji7] A póki co odebrałam detektor od znajomej i znalazłam. Cicho jest więc musicie głośniej tel ustawic bo ciężko mu się przebić przez szumy ale jest [emoji7]