reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja w sumie też jakoś pod sufit nie skaczę na razie z powodu ciąży, mało kto wie jeszcze. Dzisiaj jedziemy do mojej siostry to pewnie im powiemy, bo rzadko się widujemy. Też jestem ciekawa wizyty w poniedziałek, ciekawe ile bobo już będzie mieć. 2 tygodnie temu było 0,77 cm :)
A powiem Wam że gadałam z teściową i mnie jakoś uspokoiła z tą toxo, powiedziała że to przecież niemożliwe że przez 3 lata mam takie same wyniki złe i akurat teraz miałabym mieć takiego pecha, że się zaraziłam własnie teraz i to kolejny raz. Pewnie taki mój urok że mam takie dziwne wyniki. Przejrzałam wyniki z poprzedniej ciąży i te przeciwciała Igg mam cały czas mega wysokie ponad tysiąc.
A co do cukrzycy, nawet jak będę mieć to trudno przynajmniej nie przytyje za bardzo :p o taki pozytyw :D
No i znam już diabetologa, mam cały sprzęt do mierzenia cukru i insuliny :p wiec w sumie może sobie bede mierzyć sama dla siebie :)

@dory no ja siostrze musiałam powiedzieć bo by się obraziła bo ja zawsze pierwsza od niej wiedziałam, poza tym właśnie zawsze miło mieć z kim pogadać.
@asiek08 no, a my jakoś oboje tak spokojnie, chociaż wiadomo Mężu by wszystko pytał lekarza, a jak mu powiem, że coś wiem to skąd, ale i tak lepiej lekarza zapytaj... ale może będę mogła się wincej lenić jak się tak martwi xd

@Mamawrzesniowa trzymam kciuki :D :D

Później doczytam napisze tylko że wszystko okej, jest jeden mały człowiek, serducho bije [emoji3590] u niej wyszedł o 5dni młodszy ale ona ma taki slaby sprzęt.. Że nie wiem na ile wiarygodne.
Ze średnich wiadomości mam wielką torbiel na jajniku, w grudniu jej nie było jeszcze, powiedziała zeby się nie przejmować i że sie wchłonie. No i niestety nie moge dalej u niej ciąży prowadzić [emoji849]

Zdjecie mega słabej jakości :/
IMG_20190208_112717.jpeg

reklama
Do góry