reklama
O kurka, ale fajnie brzmi ))Nasiadówka to siadanie na (w) misce z naparem leczniczym, np. po porodzie zalecali mi nasiadowke z kory dębu, żeby rany szybciej się goiły.
Agnieszka kw
Fanka BB :)
To może świadczyć o infekcji, jak dla mnie to bardzo prawdopodobne. Nie wiem, co dla Ciebie znaczy lekkie swędzenie. Ja nie pamiętam, żebym miała robiony posiew, a infekcji w poprzedniej ciąży miałam od groma. Lekarz wizualnie podczas badania stwierdzał, jaki rodzaj infekcji i na tej podstawie wystawiał receptę na lekarstwo i to zawsze działało (aż do kolejnej infekcji). Zła wiadomość jest taka, że infekcję w ciąży bardzo lubią nawracać.Ja mam zólte uplawy ostatnio i lekkie swedzenie? Mialyscie takie objawy infelcji? Ja wizyte mam 18 teraz . A lekarz zeby zaczac leczenie infekcji najpierw musi zrobic posiew ile sie potem czeka na takie wyniki ?
@smerfetka96 a nie mas przypadkiem grzybicy? Tym się idzie wszędzie zarazić....sprawdź w necie objawy[emoji6] choć mam nadzieję że to nie to.
olagie
O kurka, ale fajnie brzmi ))
Dokładnie !!
Kucasz sobie nad miską zwykła wrząca woda, albo waśnie kora dębu.
smerfetka96
Zaciekawiona BB
Hmm niby w internecie pisze ze grzybicza ma biale uplawy wiec sama nie wiem . Ale raczej mysle ze jakas infekcja niestety tam jest widze ze umnie musi sie ciagle cos dawac we znaki .Mylicie ze z takimi objawi moge raczej poczekac tydzien do wizyty . Bo juz boje sie znowu ze w koncu jak tak bedzie mi co tydzien robic to USG ti zaszkodze sobie tym . A jutro pojade do jakiegos sklepu z Zoila I i sprobuje tych naturalnych sposobow tak jak dziewczyny pisaly
HappyBabyMama
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Kochane jestem po!!
Serduszko bije jak dzwon! Dzidzia ma 1.2 cm. Termin zostaje na 30 września.
Jestem taka szczęśliwa!!!
W przyszlym tygodniu robie badania krwi i moczu
W cytologii wyszedł mi stan zapalny więc mam przepisane globulki. I na lewym jajniku mam 3 cm torbielik stąd silne bóle.
Ale wspaniale!!!
W cytologii wyszedł mi stan zapalny więc mam przepisane globulki. I na lewym jajniku mam 3 cm torbielik stąd silne bóle.
Ale wspaniale!!!
U
użytkownik188836
Gość
Jaaaki śliczny dzidziuś ♡ gratuluje!
Kochane jestem po!!
Ale wspaniale!!!Zobacz załącznik 940849
reklama
@Mitsukurina Super!!!! [emoji176][emoji176][emoji176]