@asiek08 u mnie mdlosci się zaczęły juz w 5tyg i co dzień to gorzej
fajnie że teraz tak dobrzre trafilas na partnera
Mi to zawsze glupio jest tak zawalczyć o swoje i nawet jak sie mega źle czułam to stalam w tych kolejkach jak głupia [emoji849] za to mój zawsze pytał, jak kolejka do kasy pierwszeństwa to pytal kto korzysta z kasy, jak nikt to szedł na poczatek ze mną [emoji28]
Tak naprawdę dopiero wszyscy z dzieckiem mnie zaczeli wpuszczac w kolejke bo tak sie darła zawsze[emoji23]
My mamy dwa pokoje z czego jeden to narazie graciarnia, bedziemy sie tam przenosić z sypialnią ale to taki micro pokój że w sumie tylko łóżko tam wejdzie. A w naszej obecnej sypialni zrobimy córce pokój, potem zamieszka tam dwójka.
Fajnie że tak dużo z Was sie buduje, będziemy kibicować
@Aleeksandraa oj ja też za pierwszą ciążą tęsknię, za tym odpoczynkiem
Ja większość rzeczy mam po córce, jak będzie chłopak to moja siostra ma dwóch synów. Wiadomo że coś kupie żeby dzidziuś miał swoje ale na spokojnie
mocno sie zastanawiam czy zmieniać wózek na podwójny czy kupić tylko dostawke dla córki [emoji848]
@justyndziuk ja dla córki mialam Anex Sport i jestem baaardzo zadowolona!
@Kimpossible ehh no dla Was obojga to niespodzianka, szkoda że mąż Cie nie wspiera teraz
o dotacje sie staraj, życie po dziecku też jest, chociaz wiadomo że bedzie trudniej ale my kobiety wszystko ogarniemy! A jaką firmę chcesz założyć?
@Mama1990 wrzuć kiedyś link, zrobimy zakupy
@Ania23081991 u mnie cera tak jak w poprzedniej ciąży okropna, robią mi się takie przebarwienia koło ust, syfy, masakra
@Kattee mój w poprzedniej ciąży był na kazdej wizycie ze mną prawie, jak mialam usg dopochwowe to po prostu patrzył tylko na monitor. Teraz tylko na prenatalne bedzie jezdzil bo ktoś się musi dzieckiem zająć
@jurkovska mój w pierwszej ciąży też był w ciąży ze mną i też bardziej niż ja [emoji23][emoji23]teraz na szczęście mu przeszło
@dory mój mąż ma pracę na zmiany więc zazwyczaj udawało się dopasować
@Mamawrześniowa ja mam z Tobą wizytę 8 tylko o 12:15
Okej trochę nadrobilam, reszta później bo uciekam z córką na spacer