reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Ann89 w mazowieckim a nawet w Warszawie o_O więc ginów prywatnie nie brakuje ale NFZ-towscy o kant d... potłuc :D

Mamuśki a jakie macie terminy USG genetycznego? ja 27.02 o godz 19 nie mogę się doczekać aż zobaczę jak teraz wygląda bobo :D

A napisz mi kochana w jakim woj. mieszkasz?

Kimpossible więc widzisz, dziecię ma czas jeszcze się pokazać. Moja ciąża też na usg młodsza niż z om. A u syna serduszko usłyszałąm dopiero w 9tyg. To było napięcie ;) a teraz łobuz taki że szok.

Dziewczyny co dzisiaj robicie na obiad? Nie mam pomysłu. I coś słodkiego za mną chodzi od rana, może z młodym muffinki zrobię.
Ja dziś robię schab w sosie Plus kasza gryczana i jakąś surówka. Ale narazie lecę na jakąś kawę czy coś do osiedlowej knajpki, bo córka przez moje poranne lenistwo nie poszła do przedszkola i postanowiłam wynagrodzić jej to gofrem.

reklama
O kurcze.. Pół dnia na zakupach a tu tyle do nadrobienia[emoji50]
@jurkovska nie przejmuj sie pajacem, mamy takie czasy ze lekarzy od koloru do wyboru i nie trzeba sie prosić starego kutasiarza[emoji23]

A jeśli chodzi o wiek... Ja mam 29lat, a pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat więc żadna mnie nie przeskoczy w pośpiechu heh...drugie 22.
Wszystko ma swoje plusy i minusy, z jednej strony dzisiaj juz mam duże dziewczyny a z drugiej ślub, rozwód i doświadczenie nie jednej 40latki co moglo mnie ominąć. W każdym razie niczego nie żałuję bo jestem zdania, że wszystko dzieje sie po coś i wszystko nas czegoś uczy.

Super bąbelki z usg! [emoji7][emoji108]

Ja pierwsze urodziłam mając rocznikowo 18 [emoji3][emoji51]

Do góry