reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej, ogólnie to nic ciekawego, moja Julcia absorbująca jest, teraz już śpi a ja powinnam zacząć pakować walizkę ale tak mi się nie chce [emoji37] Co prawda jedziemy dopiero jak moje chłopaki wrócą ze szkoły po 13 ale ona na bank nie da mi spakować walizki więc muszę dziś choć trochę...
Wypluć odpukać, moja mała póki co jest spokojna. Może po zmianie mleka. Bo dostałyśmy na receptę..
A gdzie wyjeżdżacie? :)

reklama
Tylko kochać można [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
IMG_20181115_212258.jpeg

Załączniki

• IMG_20181115_212258.jpeg
    IMG_20181115_212258.jpeg
    42,1 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Tylko kochać można [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 916890
Śliczna jest:happy2:
My dzisiaj bylismy na szczepieniu, na rotawirusach i mała śpi non stop, nawet na jedzenie.sie.nie budzi więc wybudzam bo inaczej chyba by nie jadła.
Ja niestety musze odciągać mleko i wylewać bo jestem na silnych lekach na kręgosłup. Tak mnie złapało ze wylądowałam w szpitalu, ortopeda od razu dał dwa zastrzyki i leków na 2 tygodnie :hmm: jutro mam rtg czy nie ma przepukliny bądź jakiegos ucisku...sam zaproponował te leki mimo tego ze mala na moim mleku bo stan poważny...zgodziłam sie bo nie ma mi kto pomóc w opiece nad małą a jak wytlumaczyc niemowlakowi ze mam nie wezmie na rączki bo się nie schyli :hmm:

Do góry