A nie skok rozwojowy?Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił jutro wracam od mamy do domu
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie skok rozwojowy?Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił jutro wracam od mamy do domu
No to być może u Martynki się pojawiło.Alergeny przechodzą do mleka matki. Jedne dzieci nie zareagują, a drugie będą bardziej wrażliwe.
Moja mama się śmieje, że babka moja ją tak zauracza [emoji23]A nie skok rozwojowy?
To zakładamy na fb grupę ?
Kto za kto przeciw ?
Na messengera tez można grupę zrobić i pisać.
My nie mamy jeszcze asymetrii ale ma ulubiona jedna stronę. Mam ćwiczenia
Dziewczyny, które podają Maluchom Espumisan lub podobnie działające specyfiki na gazy, wzdęcia... W jakich ilościach podajecie i kiedy i w jaki sposób będziecie odstawiać?
Nie mamy temperatury. Spał po lekarzu i teraz już zasnął na noc. Nie zauważyłam żeby coś inaczej było. Bardziej senne miał popołudnie.Hej i jak tam po szczepieniach ? Gorączka się pojawiła czy nie ? Dobrze że. Lekarz zbadał [emoji4]dobre podejście
Ta FB juz jedna grupa tajna jest, ale Ania z niej też odeszła
U nas też tak było, i było się bez gorączki naszczescieNie mamy temperatury. Spał po lekarzu i teraz już zasnął na noc. Nie zauważyłam żeby coś inaczej było. Bardziej senne miał popołudnie.